Szerintem egy osztályvezető főorvos és egy tanár együtt keres 250-et, és azért anélkül, hogy lebecsülnék egy buszsofőrt kicsit fontosabb a társadalom szempontjából a másik kettő...
...egy buszsofőr bruttó 250 ezer forintot keres havonta, ennél nem keres többet egy pedagógus vagy egy osztályvezető főorvos sem. Kiemelte, hogy a béren kívüli juttatásokkal éves szinten további évi nettó 500 ezer forintnyi összeget ajánlottak a BKV-alkalmazottaknak...
egyébként ez nem új és nem agyszülemény...nagyon sok helyen így van nyugaton.
van egy önkormányzati villamosított tömegközlekedés (metró, villamos, esetleg troli és elővárosi vasút)..
emellett meg egy csomó magán buszos.
budapestnél nagyobb városokban is.
akkor nemtom minek ilyen BKV szörnyet az országon hagyni élősködőnek.
nem tom a jelenlegi bkv vezetés mit szeretne, de nem a vagyonelkobzást meg a börtönt.
azt meg törvényben ki lehet kötni hogy nekik meg a hozzátartozóknak közük ne lehessen az új önkormi céghez,
a busz meg egyéni magánvállalkozós lenne, azt simán üzemeltethetio bárki, de egy fillér állami pénzt nem kapna max tiszta piaci banki kölcsönt mondjuk a busz lízingre.
A jelenlegi BKV vezetősége pont ezt szeretné!!!
Ezért züllesztették le és ezért állították az embereket szembe a BKV-val, hogy bagóért megvegye a nagytőke és még örüljenek is neki az emberek...
Szánalmasan átlátszó amit csinálnak.
Az összes BKV vezetőt felelősségre vonni. És nem csak nekik, de családjuknak is teljes vagyoneklobzás és kényszermunka, még vissza nem fizeti az utolsó fillérig.
Nem akarom még őket is az én adómból etetni, csak megváltás lenne nekik a börtön...
Buszközlekedést kiadni magánvállakozóknak, a kötöttpályás villamosítottra meg egy teljesen új fővárosi céget létrehozni, új vezetőkkel.
Ennyi.
A BKV összes mostani vezetőjére (osztályvezetőtől felfelé) vagyonelkobzás és börtön!!!
remélem a következő kormány megszűnteti a BKV-t úgy ahogy van, börtönbe az összes vezetőivel.
nem értem miért csak erről a maffia cégről hallani minden nap a sajtóban?
hogyan lopnak, hogyan csalnak, hogyan végkielégítenek, miközben a buszok nem indulnak és lejmolják a milliárdokat az államtól amit a saját zsebükbe ellopnak, meg sztrájkolnak a dolgozók. meg ledöglenek a járművek télen.
Unom már az egész Bkv-t.
Szüntessék meg ezt a rákos daganatot végre.
Fuck BKV