Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Hali! Jól látható, hogy immunis a papir mindenféle pánikkal szemben, alig várják, hogy leadjanak elvétve egy-egy pakkot! A vételi oldal mindig egymást licitálja túl, ez megy az akvizició óta. Nekem az a véleményem, hogy innen megint pattanni fog felfelé...
Én is felfelé irányuló trendet várok.Jónak tűnik a cég és a hírek is sok pozitívomot tartalmaznak.Döntő tényező lehet még az is hogy mikor szállnak be a nagyok.!! Hy.
Ismét egy újabb pozitivum a céggel kapcsolatban!
Máshol is elismerésre talált a munkájuk..
Az akvizició óta nem igen csúszott le az árfolyam, sőt inkább veszegetik! Azt gondolom, hogy jó úton jár a cég, és most kezdődött el a történet, az árfolyam is felfelé mozoghat ezzel arányosan!
azért érdekes hogy függetlenül hogy ki miként értekel egy céget, egy-két poénos beköpéssel, hogy be lehet húzni a népet :)
már mondhatta volna hogy 5ezren lesz kibocsátás és feltépi a nép :)
(lásd TVN 300, Gen 2800... :)
Röhejesek ezek a hirtelen pálfordulások...
Bár ezeken kell keresni ha ez így működik :)
van itt egy kis történet,majd kiderül, hogy az árfolyamba miként épül be, és hol fog végül konszolidálódni a történet, ahol már nem csak a napi daytraderek cibálják fel, 15 órától meg le az árfolyamot
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace