Értelek én. Látom is. De én reggel leírom az elképzeléseimet oda-vissza. Biztos van, aki egyetért velük, és van aki nem. Ez így jó. Csak jó lenne, ha más is bátran leírná, hogy mit lát, miért látja. Hátha én is észreveszem. Szerintem nem vagyunk egymás konkurenciái, tőbb meglátás, talán pontosabb képet adna a várható fejleményekről. Ez akár hasznot is hozhat mindannyiunknak. Ennyi...... :)
Nem csak Te vagy bizonytalan...nézd meg a H4 gyertyákat...piac impulzusra vár...a délelőtti EU-s adat szar lett, bár nem nagyon reagálták le, majd az amerikai adatok, hírek bemozdítják...addig dead cat bounce továbbra is..
az RSI-re ha emelkedés van, akkor a két utolsó alj alá húzzuk a vonalat, esésénél húzzuk fölé tudomásom szerint. jelen esetben akkor lehetne jól behúzni, ha már lenne egy magasabb alj is az előzőnél.
Csak egy vélemény...
Fej-váll-t én sem látok, de H1-en volt egy tripla alj (nem szabályos a gap miatt), ami a 1423-al be is teljesült. Most egy dupla alj van kialakulóban, de ehhez fölé kell menni a 1423-nak...
A hét mottója: Aki másnak kerbe kenész, annak fityelekme tyütyü!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ismét szép napnak nézünk elébe. Tegnap szépen kitartott a 1367-s ellenállás és a 1289 támasz. Jelen pillanatban is ezek között tartózkodunk a 1332-s szintnél. A mai napon is oldalazásra számítok, talán 60/40%-ban inkább emelkedés, mint esés.
Amennyiben átlépjük a 1367-t, megcélozhatjuk a 1421-s csúcsot. Ennek az áttörését nehezíti a H4-s trendcsatorna felső vonala is. Egy 1367-s sikeres visszateszt után megcélozhatjuk a 1500-1544-t, mely szint szerintem a korrekció végét is jelentené.
Ha lefelé lépjük át a 1289-t, először a 1252-nél pihenhet meg a pár ( de csak rövid ideig ), majd megcélozhatjuk a 1220-as szintet, ami talán visszalöki az árat 1252/1289-ig.
Hosszútávon továbbra is 1.1000 és 1.1500 közötti tartományt tartom elképzelhetőnek.
EUR/USD