Időzavarban vagy ezzel a "minden nappal".
Azért nem semmi, hogy az elmúlt 3 hónap után te még mindig azok naivak táborába tartozol, akik még hisznek Balázs Csaba Messiásnak...
Nem biztatok én senkit, mindenki a saját pénzével játszik.
De ahhoz nagyon ostobának kell lennie valakinek ahhoz, hogy az elmúlt 2 hónap történései után még mindig bízzon itt a csodában (főleg a már megszellőztetett saját tőke + névértékcsökkentés után), miközben minden nagy kiszállt, jelzálog a Szigeten, ezen kívül pedig az Exit és az Est lapok alkotják a nagy média portfólliót néhány alig látogatott nevesincs honlap mellett.
nem értem miért biztatod az embereket, akik bentragadtak hogy szórják ki a részvényeket.
szerintem akinek nem kenyérre kell a pénz és megteheti s bevásárolt 40-50-60on az ne adja el!
Biztos lehetsz benne... Kifizették a 2.5 milliárdot belőlünk... aztán ment a visszaosztás... Idén sztem nem lesz nyereséges a sziget, ezért jobb is, hogy nem fizettük ki a 600 milliót a semmire!
Nem lett volna szabad megvenni ilyen áron, de aki hallgatta a Radio Cafés srácokkal készült interjút, azoknak Nesta hozzászólásából világosan leeshet, hogy miről is szólt ez a cég.
Én örülök, hogy nem lett Sziget akvi... én túlértékelem azt az újabb 600 milliós részletet. Miért lenne jobb az 54% mint a 48 (azt hiszem 3-at vesznek el) Semmivel... Így is nagytulaj a EST... 6 % nem ér meg 600 millát.. mint ahogy kb 2.5 milliárdot sem az eddigi... annak érte meg aki eladta...Gerendainak..
Phyl azt hiszem már 2 alkalommal lett szorozva (de lehet tévedek) Szóval igazad van... eredeti árhoz képest... Majd lemegy ez is 50 alá újra, akkor majd 100-szorozni fognak mint Nutexnél és behígítanak, legyen mit önteni. Megvan a modell... Nem tudom mi lesz az én 60-as (600) vételemmel...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))