Ők már vén rókák, tudod... Inkább jobb nekik a sör. :D :D Egyébként ezen én is gondolkodtam, hogy ha szőke, hosszú combú lenne, akkor már 70-nél is. :D :D Azt hittem nagyvonalúbbak. Na de tudjuk be annak, hogy még nem kerestek sokat a tőzsdén és nincs rávaló. :D :D :)
:) :) -Csapos úr! Kérek egy sört! -Parancsoljon uram! -Köszönöm! Magának szándékában állt engem kiszolgálni, nekem pedig szándékomban áll elfogyasztani az italt. Addig viszont nem szívesen fizetem ki, amíg le nem veszi a kupakot az üvegről. Kérem, ne vegye bizalmatlanságnak. Amint nyúl a bontóval az üveg felé, én megígérem, hogy azonnal nyúlok a pénztárcám irányába. Megegyeztünk? -Meg uram! Parancsoljon!
A kérdés amit harmadjára is felteszek. (feltételes mód). Ha netán, véletlenül, tudjukhogysosem, de talántán mégis bekövetkezne, hogy közvetlenül a Napunk kihűlése előtt pár mikroszekundummal mégis bejelentenének itt egy valós sztorit, új tevékenységgel és befektetővel/tulajjal, akkor, de csak is feltételes módban, leírnád ide, hogy tévedtél és nem lett igazad? ;) (Minden más 99,9%-os valószínűséggel bekövetkező esetben amikor a fejünkre öntik, akkor én írnám be hogy igazad lett! :) )
a tartalmát nézd, és ne azt hogy hogyan fogalmaz a tartalma, mondanivalója nagyon is igaz de könnyű mindenre ráfogni hogy személyeskedés, nézd meg a moderás topikot, olyan dolgokért tiltanak ki embereket, hogy csak lesek
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))