Nekem úgy rémlik, hogy a rádiók hatással lesznek még a második negyedévre, tehát nem lesz csoda a féléves jelentésben, talán a veszteségek csökkenésével lehet számolni.
De nem hiszem, hogy bezuhanna az árfolyam ennek hatására, az új részvények bevezetési árfolyama inkább meghatározóbb lehet.
Amíg be nem vezetik az új részvényeket, addig hülyeség lenne kitörnie, talán utána, bár giga rallyban ebben az évben már nem bízok -sajnos. De ha minden jól alakul, jövő nyár ígéretes lehet, addig jó lenne egy erős 600as alapot képezni, mert, 600 felett már a vevők lennének többségben!
Ha 217 alatt zár valamikor,ránkszakad az Est.Szerencsére alacsony forgalommal vánszorog lefelé,az oldalazásból meg jó lenne fel(!)pörögnie.Hogy lesz-e rá indok?Hm...
Egyenlőre ahogy nézem a grafikonodat, csökkenő trendből való alacsony forgalmú kioldalazásnak néz ki...
Kíváncsi vagyok holnap a jelentés után mi lesz.
Felvásárlásról szó sincs,csak egy lehetséges támogatásról vizionálok,csupán érdekérvényesitésről van szó.Jobb az,ha veszteséges rendezés miatt bezár?Oda a 3,5milliárdos bevétel,ezért jobb 1rész támogatásra 2rész bevételhez jutni.Minden a kapcsolatrendszeren múlik.( a hosszú i-m nem működik)
valahogy csak eljutottunk 431-ig egy hónapja, ráadásul volt benne forgalom is, egyből cikkeztek is, hogy valaki(k) felvásárolják az Est-et, biztos csak spekára vették, mi...?
Kevesen vannak, akik nálam jobban utálják a "narancsos fiúkat". De nem akarok politizálni. Csak marslakó felvetésére írtam, hogy a kormány nem fogja az Estmédiát felvásárolni, de tőlem mindenki azt csinál amit akar. Ha azt gondolod, hogy nagyon jó részvény és majd Kósa meg a Fidesz is ezt akarja vásárolni, akkor már reggel nyitóban vegyél is, amíg fel nem húzzák az árát.
Orbán megmondta, hogy az állam nem tőzsdézik és látható, hogy a MOL részvényeket sem tőzsdén keresztül, hanem külön mutyi útján szerezte vissza. A kormány érdeke az, hogy a min. bérnél kevesebbért végezz kényszermunkát az államnak, a tőkéseknek pedig min. bérért dolgozz. Azért, hogy a beragadt Econeteseket megmentsék, nem fogják az Estet felvásárolni - én legalábbis nem tudom ezt elképzelni. Ők nem a Sziget-fesztivállal akarják magukat és az országot népszerűsíteni, hanem azzal, hogy "rendet tesznek". Itt nem spekulálni és tőzsdézni kell az embereknek, hanem dolgozni. Ez a hitvallás a jelen kormányhoz közelebb áll, mint a veszteságes cégek felvásárlása.
Diagnózis: a cég döglődik, fő tulajdonosai és vezetői kiszálltak, lenullázódtak. Az utolsó mentsvárként remélt Sziget-fesztivál is vesztéséget produkált. Pénz kell, ezért tőkebevonás, névérték emelés következik, mely során az eddigi befektetők pénze le fog értékelődni. Ebből én (bármennyire is rosszul érint egyeseket) nem azt a következtetést vonom le, hogy venni kell a részvényt.
Várom az állami kinyilatkoztatást,ime:"Gazdasági,-és nem utolsósorban nemzeti érdek fűződik a Sziget fesztivál támogatásához,ugyanis a nemzetközi zenei életben jól csengő névvé nőtte ki magát,és ezt a státuszt megtartani jól felfogott érdekünk!" Azt kérdezitek,mi az értékes a Médiában?A Sziget értéktartó NEVE,ami egyet jelent olyan nevekkel,mint Prince.Tehát érték van,a többit meglátjuk.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))