Az optimus nál elkövettem egy nagy hibát 3,5 Ft vettem vagy 90k és 13 Ft nál eladtam örültem neki milyen király vagyok. Hát nem lúzer így utólag. Most viszont kivárom, már bukni csak a virtuális nyerőt tudom, így lesz ami lesz!! De nagy nyerő lesz belőle érzem!!!!
Szép pakkok! Ha 8 éve birod benne akkor már tényleg nem lesz nehéz kivárni a sztorit. Abból meg is lesz a nyugdíjra való :) én elsőre azt mondtam 10nel szallok ki. Nem 2 forinton vettem sajnos , de ha 1 ev mostantól az sem érdekel. A sztori jobban izgat. Belülről akarom nézni. Pakkom amúgy is kicsi , nem sok vizet zavarok :)
Egy biztos: Iszonyat nézni hogy 5+ év után a virtuális nyerőm naponta millákkal olvad le!!! DE NEM SZÁMÍT !!!!! KIVÁROM A XXX VAGY TALÁN A XXXX ÁRFOLYAMOT ÉS ELMEGYEK NYUGDÍJBA :)
Nincs kB 8 éve ülök benne,közbe vettem a drágábbakból eladtam, nem kenyérre kell,ezen még nem gondolkoztam hogy mennyiért lesz eladó.olyan500 minimum,de majd az aktuális piac hatására döntök.
Nekem 350k van és mind egy fillér-ig nyereséges,ez úgy lehetséges hogy 15 Ft onl eladtam 150 k és az fedezte az őssz befektetés tőkét, tán még egy kis nyertest is. Anyumnak meg 480 k van kB 6-7 Ft átlag. Én kivárom mi lesz!! 😀
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))