Az ár most mélyrepülésben, de én bízom azokban akik a cégnél (Econet vagy ESTMedia) maradtak, legfőképpen Gerendaiban. Ha ideteszi az arcát, akkor ez jelent valamit, nem hiszem hogy szélhámosságban résztvenne. Ha ő lelép, akkor én is....Azzal hogy Nobilis kiszállt, csak nyert a cég, és lesz ez még jó papír. Úgy tünik, most biztos alapokra építenek, és nem zsonglőrködnek.
Magyar vállalat, magyar tőzsde = WC. Nekem is van pár papperom, betettem a befőttesüvegbe, és keresztet vetettem. Más papíron (nemzetközi, DAX, NY, stb.) majd visszahozom. Najó esetleg OTP, MOL. De csak ésszel, mert magyar. Ezt meg majd ráborítom a piacra úgy 10 év múlva, tudok élni 50-60e nélkül is amennyit most ér a pakkom. :-) A tanulságot levontam, és ezek után a millióimat nem itt költöm el. A konzekvenciát meg a kompetens emberek levonhatják. Tulajdonképpen szégyellem, hogy magyar vagyok.
utoljára írok néked,mint mondtam nem szeretnék veled társalogni.én nem idézgetek tőled,te kezdted a genyóságot,én csak folytattam.abszolút nem égetem magam,akinek nem tetszik átugorja,nincs égési érzetem.felszívódni nem tudok,és nem is akarok,főleg úgy hogy te mondod,amúgy te nekem ne oszd az észt!!további sok szép lebeszélő,észosztó,elmefeszítő hozzászólást kívánok.
(#287) Re: 199 HUF
ok,na látod tudsz te viccesen is reagálni,nem kell egyből megenni a parkettát.
fairman
(#292) Re: 199 HUF
... kezdessz idegesíteni ... lehet kilóra megvennélek,ruhástól,mindenestől ... ki vagy te??számomra egy SENKI
fairman
Most akkor ki akarja "egyből megenni a parkettát"??? Jobb lesz, ha szépen te is felszívódsz, mint marslakó barátod/testvéred/klónod/renicked, mert így csak tovább égeted magad.
próbáltam veled viccelni,de te csak piszkálódsz.ezek után nem hogy viccelni,de társalogni se akarok veled,mert kezdessz idegesíteni.ad1:honnan tudod hogy nem tudnék mással fizetni csak részvénnyel?lehet kilóra megvennélek,ruhástól,mindenestől.ad2:honnan tudod, én hogy és mivel kereskedek?te ezeket állítottad rólam.ki vagy te??számomra egy SENKI
pár hónapja olvasom atopikot párszor beirtam egyszer marslakóval összebalhéztam kb.egy hónapja akkor abban a stádiumában volt hogy nagyon kegyetlenül szidta a pappert.utána belevett akkor észveszejtően kedvezőnek látta a cég fundamentumát .most meg lehet hogy felakasztotta magát.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))