A Társaság a részvényei 2016. február 11-i hatállyal végrehajtottnévértékcsökkentésével kapcsolatos Terméklista-módosítási kérelmétcsak 2017. október 9-én nyújtotta be a BÉT felé. Mivel ezzel aTársaság az elkülönítés időtartama alatt megsértette a BÉTbevezetési és forgalomban tartási szabályait, és emiatt a BÉTVezérigazgatója a figyelmeztetés szankciót alkalmazta vele szemben,így a Társaság nem felelt meg az elkülönítés megszüntetéséhez és aRészvények Standard kategóriába való visszasoroláshoz szükségesfeltételeknek.
Itt szerintem már azok is adják akik hirtelen akartak meggazdagodni itt és belevettek 76.on.Fosnak.Túl rizikósnak érzik a papirt és nem biznak az újra emelkedésnek hogy lehet még.
Azért ha belegondolunk ez teljesen normális dolog hogy egy 30 Ft-os emelkedés után kicsit esünk.Ez belefér szerintem.Még igy 45-ről 65-ön vagyunk.Kinek nem jó ez?Mert nekem igen.Megy egy kis oldalozás remélhetőleg ezen a szinten aztán ugrunk feljebb megint.
mert ez így egy laza 3 hullámos emelkedés amiből 1 megvolt/meglesz a napokban (ezt még nem tudjuk előre megy-e még "cs.a" levételig fel, vagy ennyi volt)
több hullámos aljas gyűjtésnek gondolom. mert az iratbetekintés nekem azt jelenti hogy belenéztek abba ami majd kicsit később lesz hivatalos. vagy nem? Tehát előbb hivatalosnak kell lennie, aztán utána indulhat az adminisztráció a "cs.a" levétel kapcsán. aztán itt bejön még egy olyasn is hogy majd félévkor mérlegelés a papír standardba visszajuttatásáról - ha vannak ilyen tervek az első félévre. vagy rossz a matekom?
nem jött, néztem. És szerintem mára be is fejezték már a munkát. De azt gondolom, ennek is van egy átfutási ideje. Kérdés viszont, mi célból siettek ennyire a megelőlegzett hírrel, a 4 napos ünnep előtt...
Est Média