ebből ez a lényeg :D A lap úgy tudja, a tulajdonosváltás legkésőbb január végéig lezárul, vagyis Vajnának csak hetei vannak hátra a vállalat élén. Valamennyit megtarthat majd a csatornából, de ez állítólag nem lesz több 20 százaléknál.
"Október közepén Andy Vajna második kerületi villájában került sor a TV2 megújult menedzsmentjének első - állítólag szokás szerint szivarfüstben gazdag - ülésére, amin először vett részt az igazgatóságba október elején delegált Vaszily Miklós." jé, ezidőtájt jelentették be az est részesedés vételt is :) és ezidőtájt járt ovi is andinál :)
Hát ez brutál jó volt. Felkavartad a régi rock énemet. Felvagyok töltődve, jöhet az árfolyam emelkedés. Ne szarozzunk már tovább ezen a szinten. Lépjünk túl már rajta. Kedves Vajna úr.
konkrét céláram nincsen, de 500 és 1000 közé lőném be a realitás talaján állva a rv számot és a lehetséges fundákat tekintve. Nem lepődnék meg 1000-1500 közötti szinten sem, de az ilyen 2-3000 forintos célárak szvsz teljesen komolytalanok, 1-2-3 év múlva is..... :)))
Én még nem is láttam ilyen alacsony forgalmat. 3,7 millió HUF. 145 a real. (144/145).Szvsz ka kivennék a 150-et megindulna a forgalom is. (Pedig nem sok az a 34K)
Engem a havi mozgások sem érdekelnek, jelenleg túl vagyok a vételeken, jelenleg kivárok és mikor eljön az idő, akkor elkezdem leépíteni a portfoliómat :))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A