Szerintem b) és a könyvből sem leszünk okosabbak, a többire pedig a válasz, hogy üzleti titok, amit a GT nem köteles felfedni, de legyünk türelmesek, mert haladnak a folyamatok és még idén lezárják az ügyletet.
Hát nem jött hír. De legkésőbb hétfőig fog, mert kedden kgy ahol lehet kérdezni és be lehet tekinteni a könyvbe (a múltkori kgy-n volt könyv). Szóval nincs értelme tovább húzni az időt, mert kedden úgyis kiderül, hogy: a) kik a nagytulajok; b) szétszedték a nagy pakkokat. És arról is lehet kérdezni, h a Globterm miből kívánja fedezni a tranzakciót, vannak-e biztosítékok. Pl. arra, h ki tudják-e fizetni a kötbért, ha meghiúsulna az üzlet. 😉
"Cherchez la femme....mondja a francia. Keresd a részvényt mondja a kisbüfi . :-) Hol vannak a küszöbök ? 5 % 12,9 mill db 10%. 25,8 15%. 38,7 20%. 51,6 25%. 64,5 33%. 85,14" Ki a Hófehérke? Vélhetően az aki irányítja majd a 7 törpét. De ki a 7 törpe? Az IT tagok? Vélhetően nem, hiszen az jelentésköteles. És hogy szólítják Hófehérkét egymás közt a törpék? Ágika?
egyetértve Önnel , miszerint valószinüleg a GT , ahogy Ön is irja , továbbadta a papirokat." Valószínűleg - véletlenül - ismét igaza lesz Önnek. Mint eddig is. Vélhetően - véletlenül - már azt is tudja, hogy kinek. Vélhetően erre utal a 7 törpe, ebből az következik, hogy nem lesz - még - új nagytulajdonos bejelentve.
Kedves Korrektluvi ! Biztosithatom , hogy a tisztelet kölcsönös . Ezért is válaszoltam , gyakorlatilag egyetértve Önnel , miszerint valószinüleg a GT , ahogy Ön is irja , továbbadta a papirokat. A béreket terhelő közterhekről megvan a véleményem , de úgy gondolom ez nem ide tartozik. Szivesen találkoznék Önnel a kgy-en személyesen. .-))
Kedves Vaculak! Minden tiszteletem az Öné. Erről biztosíthatom. De mi, akik itt 10, 20, 50 ezer részvénnyel kereskedünk olyan kevés információval rendelkezünk, hogy lehet, hogy el sem tudják ezt képzelni. A jogerős csődegy. óta olyan macska-egér játékban vagyunk benne - mi kicsik -, más szóval szomorú vagyok, ha megint a jogi lehetőségeket kihasználva nem látjuk az elöttünk álló utat! Kérdezem a világtól: ha az alkalmazotti státuszban lévő munkavállaló is lenne abban a helyzetben, hogy a bruttó béréből évő kb 35,5% levonást maga intézze, akkor mennyi adófizetője lenne ennek a mocsok államnak?? Szomorú vagyok, ha ismét a jogi lehetőségeket tudatlanságban tartják a kisbefektetőket.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A