Sajna igy van, ki kell ülni tartani szorosan !!!! Amcsiban kb 2 eve hunyt el egyiknek a vezérre,ott volt egy -30% azt fel ev mulva +95% volt mar! Ha tudtak h betegeskedik, akkor lehet h igy elobb kijön a " baknyuszi" a bokorból Sajnalom Andy bácsit 😪
Azért olyan mélyre nem lehet sülyedni, hogy Vajna haldoklik ők meg csinálnak egy leányvállalatott az apportoknak amivel egy csomó embert behúznak ha ezzel csak tömni akartak az kb büntetőjogi kategória..
De értettük, ahol vérszag van ott mindig megjelensz " nem rosszindulatból".Nem kezdek el idézgetni tőled opimus-os est médiás 2 évvel ezelőtti korszakból.Igazi kárörvendő tipus vagy. Nem irigyellek.
Isten nyugosztalja, de azt gondolom hogy a media altal beharangozott kegyvesztettseg es par vagyonelemrol valo lemondas valojaban a sajnalatos mai hirre valo felkeszules volt. AV koztudottan nagyon beteg volt, ezt a Jakupcsek Show-tol kezdve mindenhol elmondta. Remelem nem zihanunk most napokig, de velemenyem szerint erre megvan a forgatokonyv.
Eddig is vihette volna,mi akadalyozta meg benne? Tok nyilvanvalo,h a kozelallok tudtak,h az oreg nagybeteg. Itt vartuk napi szinten a hireket,v legalabb az utalasokat,erre kiderul,h ha csak egy fikarcnyit is korrektek,legalabb erre kellett volna egy haalvany utalast tenniuk,h a kisbefekteetok ennek tudataban tudjanak dontest hozni. Ehelyett ment a sunnyogas,a kussolas,a nagy budos semmirol valo "tajekoztatas". Humet No2.
Legalább egy részvétnyílvánítást kell tennie hiszen a cég egyik nagytulajdonosa halt meg, és nagyon erősen kéne utalnia emellett arra, hogy mi várható.
Néhány napja írtam, hogy egy ideje nagy tételekkel megy a tömés, amire kaptam is a mínuszokat... Most már tudjuk, hogy miért... Nyugodjon békében, részvétem a családnak.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A