Pénteken lehetett volna önteni nagyobb mennyiségben 60-61 Ft-on, de mivel ez nem történt meg hétfőn irány felfelé
Törölt felhasználó2007. 02. 18. 08:49
phyla szerintem: Napok ótan önti vki a 62 Ft-os tömeg nyakába. Most ez a tömeg vagy csupa kissspeki, és akkor borulás lesz, vagy vki okosan tankol és akkor kitörés. Én a borulást látom esélyesebbnek. A 62Ft-os kisvevők már tömegesen próbálnak 63Ft-on megszabadulni a papirtól, kezd ott komoly pakk felsorakozni, legalábbis ahoz komoly hogy a kicsik bele merjenek venni. A papir szigorúan 64 felett vétel nálam, addig felesleges hazardirozni vele.
Törölt felhasználó2007. 02. 17. 21:23
Mar evek ota aktualis volna atnevezni a topicot (szintugy a tozsdeforumon is). 2002 ota mennyit is "erosodott"? Amugy biztos vagyok benne hogy Toth Ur jo orvos de hogy nem jo uzletember az tuti, de majd meglatjuk,inkabb ne legyen igazam. :)
Törölt felhasználó2007. 02. 17. 21:16
A 60as vevo oldal ami eddig tamasznak tunt csokkent az elmult napokban szoval szerintem is benez ala, ugye ehhez viszont valakinek onteni kell. Valami otlet hogy ki nem fogyott meg ki belole? szerintem tudsz valamit
Simor a legtöbbett emlegetett esélyes jelölt volt, így nem nagy meglepetés a mai fejlemény - fejtette ki véleményét Nicholas Kennedy, a 4castweb londoni elemzője. Hozzátette: Simor üzleti tapasztalatai alapján hiteles, monetáris politikai tapasztalata kevés, és viszonylag közel áll (de nem politikailag) a miniszterelnökhöz.
:-))
A vegen az a 10 darabos urge ontes meg mi volt ? Valaki azt hitte, hogy ki uttet valami stoppot vele ? Lesz itt hetfon add el add .....nem is folytatom :)
Ja es az, hogy Marcius 5 : A spekak elfelejtkeztek rola, hogy ez a honap meg csak a februari, es ez a februari honap, csak 28 napos. Ce si facem ? Ez van.
Erősödő Phylaxia