Akkor ha most vesszük ezt a 40 db-ot, az azt jelenti, hogy 2 millió db. rv. kell hozzá.
Ha tehát pl. én nyitnék 1 kontratus longot, akkor valamennyi fedezettel a bróker venne 50k-t a piacon. Amikor zárnám a pozit, akkor pedig eladna.
Mi történik mostanság?
A kicsik távol tartják magukat Ph-tól (is). Tehát nem túl merész a feltételezés, hogy ilyen 2 milliós db. esetén a nagyok állnak a háttérben. 2 millió db-ot nem tudnak venni a kicsiktől mostanság. Tehát maguktól veszik meg. Vagyis amikor nyit 1 kontraktust, akkor ők tesznek be a könyvbe 50k-t, amit a brókerek a hatival szemben fedeznek. Ez egyik zsebből a másikba megy.
Mi fog történni záráskor?
Ha a kicsik továbbra is távol tartják magukat a papírtól, akkor ugyanígy akár vissza is zárhatják. A tranzakciós ktg. az övék, semmi rezon nem lenne benne. Ha viszont a piacra tudják majd önteni, akkor pedig az árfolyam már magasan járna. :)
tris pontosan nem tudom,1 konti mennyi itt a phylnél.sly,mintha többször beirta volna,hogy 50k egy db hati.
arra emlékszem,tavaly januárban,egyben kötötték az elsö 200 kontraktust.
az 30 millios forgalmat hozott ki ft ban.
Egy régi barátom volt szíves odaadni a pf regjét, így ősrégi volt phylaxiásként és bétesként mindig öröm visszatérni az egyik igazi vérbeli tolvajrészvényhez, hogy hol áll éppen a sikkasztás, hígítás kisbüfilerablás tekintetében… Mindig öröm olvasni az egyre csak bővülő holding-vállalat fantáziáit és nevetséges gyorsjelentéseit, információt gyűjteni a brókerektől, stb. De átolvasva az elmúlt 3 év közzétételeit, ebből akár egy könyvet is írhatnék. Na persze csak érdeklődés szintjén. Viszont, ahogy látom az alkoholista Tóth-ot mintha kirakták volna a buda-cash-es fiúk a cégből, vagy parkoló pályára került. Pedig milyen öröm volt egy-egy közgyűlésen végighallgatni az borgőzös agymenéseit, kávéskanál dobálásait, a KEG-es, Visonká-s hazugságokat! Mongólia, Sanopharma, Kogart-os, Kovácsos N-Gene. szinte hihetetlen mennyi sztori és kamutörténet volt az elmúlt 10 évben. Szerintem, ha képbe akartok bármennyire is kerülni Phylaxia ügyben, érdemes a Buda-Cash kötéseit nézni illetve az Erstével ellenkötött hatijait. A phylaxiás-wamsleres-böjthés-alpha-vetes mutyi ott van. Mind a mai napig hihetetlen számomra, hogy az Alpha-Vet és Móré összeállt bármilyen formában is ezekkel a bűnözőkkel, mondjuk a 900-as KEG-ekkel őt és kedves családját biztos elrendezték egy időre, mint szegény Steier József álmát és pénzét! Vagy azért gyűjtögetik, mert valami röptetésre készülnek és majd jól rászórják a parasztokra vagy valami még gusztustalanabb dologra. De tény ez a 3x forintos akkumuláció nem véletlen. Tényleg vajon Zotyáék míg mindig tartják a pappert?
Egyet értek veled! A mínusz 1-el ne foglalkozz!
Monk-nak: a betett pénzt( 300 misi) már más formában rég kiszedték, ebben biztos lehetsz!
Hogy miért tartják életben? Ezt nem tudom, lehet az van amit gondolsz: nem akarták egyből bedönteni( van az eredmény tartalékban vagy 7 milliárd--na ezzel nehéz lett volna elszámolniuk!!)Most is nehéz lenne elszámolniuk!!!
:)
nem értem,miért nem lehet megérteni,hogy ezek a 35 ft ig való"tépése" nem vételek,hanem saját kézben levö papirjat kötötte át hatira.és ez mindegyik alkalomra igaz.
elegen megszívtuk már ezt a történetet,nem kell,hogy benézzen esetleg ide egy új nick és esetleg belevegyen,mivel simán hihetö,hogy ezek vételek voltak.
aztán nem is.
Az értékek kimenekítése után "kockázatosnak" tartották volna a csőd-be vitelt (túl feltűnő lett volna a KIMENTETT kb: 7 MILLIÁRD után ) VAGY pedig folytatják a "huncutságot" most,hogy ilyen áron (1/8)hozzájuthatnak a részvényekhez.
Számomra a kereskedésből az jött le az utóbbi 1 évben,hogy kezdenek a papírok 1 kézbe kerülni.
Sokadszorra kivették 35ft-ig ,nem beszélve az átkötésekről és a könyvben lévő tételek eghybeni megvétele.
Szóval a cég megszünése nem várható,mert akkor nem tettek volna bele 300 millió forint készpénzt és nem lennének az árfolyam meghúzások sem.
Mert hiába húzkodják :-) ezt a papírt
napizók nem veszik.
Tehát szerintem ezen az árfolyamon nem azért játszadoznak,hogy megvegyék a kisbefektetők.
Hisz a meghúzásoknál a kisbefektetők általában a napi csúcs alatt 1 forinttal tudnának vásárolni,mert tovább nem viszik az árfolyamot.
Szóval életben tartják az érdektelenséget.
Valaki mondjuk kikapja a 32 forintos papírokat. A napizók kivehetnék a 33ft-ot, és estleg 34ft-on el lehetne adni.
NA,ezért az 1 forintért senki nem KOCKÁZTAT !!!!!!!!!!!!!!!
Erősödő Phylaxia