Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelõs kormánybiztos - közölte a Magyar Nemzeti
Népnemzetielvtársak
mennyire
kivoltatok borulva,mikor a topics nyitóban megírtam,
hogy
vezénylőtábornokelvtárs saját halottjának tekinti majd
vajnaelvtársat! -bambaelvtárs
bele is roppant ebbe a mondatomba! És
mi van most?-a vezénylőtábornokelvtárs döntött helyette!
-nem
a szerettei: szülei és fia mellé temetik el majd
privát
oligarcháját hanem kerényielvtárs mellé!
Ez
ellen biztosan tiltakozott volna az érintett elvtárs,
de,vagy
ilyen a népnemzetioligarchák végzete,sorsa? -
ahogy
életében semmiben sem,úgy haláláról sem dönthet semmiben !!!???
No,
népnemzetielvtársak,tegye fel a kezét az,aki szerint,ez nem
degenerált eljárás,
ennek
valóban,így kell történnie a 21.században magyarországon?! melyikőtök szeretne németsziszi,mészároslőrincselvtársak mellett feküdni az elporladásig???
Oszt
jó nagyot belétek és most aztán elő a rippes farbával,kedvenc rambós filmekkel és az áhitatos tisztelettel!
uff
tippem szerinte amúgy a "nyugodjék", hiszen az olyan lenyugtatózós, nem túl forradalmias, az meg ugye nem jó manapság, amikor ingyensörrel és örök élettel sem lehet 3000 embernél többet kivinni az utcákra. :) eltaláltam?
Azt nem mondom ----DAX és olaj longom van---- de azt mindenképpen sikernek tartom, hogy elvakult propaganda szöveg helyett "kvázi normálisan brszélgetünk"....
Tehát akkor rögzítsük a tényeket: jól érzed magad azok után amit ebben a topikban ill. feltételezem az EST topikokban Vajna halála utána a fórumon leműveltél. Gratulálok ez esetben!
Azt még nem mondtad el hogy jól érzed-e magad attól amit itt leműveltél 1. Vajna halála után2. az EST részvények hétfői esésénél minden okés? Sikeresnek ítéled a performanszod? (én tényleg hálás vagyok, ha nem szólsz, nem veszek, de szóltál, vettem és kerestem sok pénzt, tényleg köszi)
Szeretném megköszönni a javaslatodat. Bízom benne a nagy ledumáddal adott esetben akár több nicken is, sikerrel jártál, de azért sok kezdőt nem tudtál bepalizni. Én vettem, nyertem vele, és köszöntem. Már a 112-esek is zöldben vannak.. Azok akiket beparáztattál nos ők biztosan nem ennyire hálásak neked.
"Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelõs kormánybiztos, közölte..." R.I.P.
Népnemzetielvtársak
és normál emberek Kizárólag
enyém ez a topics,én nyitottam emlékül!!! (úgy
gondolom én vagyok az egyetlen élő itt,aki bizonyíthatóan
személyesen
ismerte,tegező
viszonyban volt vele,
ezt
már legalább 8-10 éve megírtam a pf-n)és
nem a patológiai célból van a topics,arra ott van a SOTE Kórbonctani Kara! A
„vajnai jelenség” a fontos és nem az utólagos
„meggyógyítása” a halottnak. tehát,aki
nem hajlandó az elhunyt gazdasági
tetteivel,oligarchizmusával,tényekkel foglalkozni,az csak
személyeskedik,az meg nem aranyos dolog,mennnyen innen el!!!
Például
itt van mindjárt a:
tv2
megvásárlása(milyen pénzből),miből volt ekkora a reklám
bevétele,
valós
híreket ad le benne,megy-e benne rágalmazás,hírhamisítás!?
A
kaszinók koncessziójának megnyerése,koncesszió díjának
fizetése,
pénztárgépeinek
bekötése a nav-hoz,
az
online szerencsejáték megnyerése
a
médiumok megvásárlása,mások kiszorítása azokból,
nagy
részének átadása a népnemzetiholdinghoz(mennyiért),
offshore
cégein keresztül üzemeltette a „vállalkozásait”,
hol
adózott és mennyit?!
mekkora
volt a vagyona,mikor visszajött magyarországra
(cidesz
kormány előtt) és mennyi most?
Stb.stb
oszt,uff
az USÁ-ban kb. nemzeti sport az "adómenedzselés" a választóvonal kb. ott van, hogy kinek van rátermett professzionális tanácsadója és rátermett ügyvédje ehhez... az USA felső 1% de facto semmilyen adót nem fizet, mi több masszív burkolt és nyílt állami szubvenciókat kap... egyszóval a nettó egyenleget tekintve nem adófizetők, hanem adófogyasztók...
Elhunyt Andy Vajna
Ugrás a cikkhez