Eljöttem otthonról és jött egy tőkeemelős hír. Ami ha jól néztem névértéken lesz. Erre meg kitépik. Higításról írnak páran. Most akkor mi lesz a jövőben, tartani érdemes még vagy lecsorog hamar újra 100ra?
Hogy értsétek:
Véleményem szerint tőkeemelésre nem azért lesz szükség, mert terjeszkedni szeretne a cég, hanem szerintem a hatalmas koncessziós díjat nem tudja kitermelni úgy a cég, hogy nyereséges maradjon, és így folytatólagos tőkepótlásra lesz szükség, hogy be ne csődöljön hosszútávon a Neo.
Vagy van netán valami infótok , hogy az 50%-os koncesszió díj befizetése után mennyi nyereség marad a Neonál?
És egyáltalán, a 21. században ki hallgat rádiót a kamionosokon, és a taxisokon kívül?
Ők is csak addig, amíg a taxiscégeket, le nem veszi tízmilliókkal az Artisjus szerzői jogvédő egyesület.
Onnantől ők is kiszedetik a rádiókat a kocsijaikból.
Egyszer majd a hirdetők is rájönnek, hogy ma már senki nem hallgat reklámot, ha kezdődik a reklámblokk, azonnal elkapcsolnak másik csatornára a hallgatók, ahol éppen műsor van.
erre meg csak annyit, hogy lehet elkerülte a figyelmedet, de közbejött jött egy elég nagy bessz...ha az nem jött volna, a BCS már duplázott volna a 211-es jegyzésével az tuti, és szerintem valahogyan így is nézett ki az eredeti forgatókönyv akkor 2007 vége felé...persze most utólag tudjuk, hogy nem úgy alakult:)))
ha jönnek az eredmények a Q2-3-4-ben és bedobnak egy-két jól hangzó hírt, menni fog ez...(és a mutatók alapján a médi cégek bevételei az elmúlt hónapokban jelentősen növekedtek)...
de ne ess kétségbe, 50 körül még így is be fogsz tudni vásárolni, csak előtte kimaradsz legfeljebb egy 200-as körből...:)))))
(és ezt abszolút nem bántásból mondom, ezért nem szeretném a stokin olvasni, hogy a kis hülyék már megint ugatnak mindenféle zöldségeket...:P)
Econet topik