Arra gondolok,h gyakrabban esik,mint emelkedik.
Persze természetes,h hír nélkül nem is fogunk.
Spekapapír,már rájöttem mióta benne ülök.
Biztos hosszútávon emelkedés van,(ha megbízhatóbb lesz a papper)csak nekem nem mindegy honnan és meddig megyünk.:-)
Már korábban többször figyelmeztettelek benneteket. Hogy amint megszólal egy paráztató
marslakó meg zeeh, azonnal ki kell moderálni mint egy veszélyes csótányt !
Helyette mindig azt moderáltátok ki aki jót akart .
Engem .
" soha ne harapj a kézbe ami etet ! "
Szerintem nem véletlen egybeesés, hogy pont azelőtt dőlt össze minden,mikor a jelképes számokról beszéltem csütörtök délelőtt .
Soha nem tartottam vasárnapi misét délelőtt .
Akkor arra éreztem késztetést ,hogy erről beszéljek . Pedig mindig 20:00 után szoktam beszédet tartani .
...miért ne emelkedne? Azt mondtad mész. Akkor ne hezitálj. Kenyérre kell a pénz? Mert akkor nem kellene itt tartanod. Ha nem, akkor meg jó helyen van. Emelkedni fog, csak kell némi idő. Egyébként is ta alapon lassan túladott, funda alapon alulárazott. Pozitív előjelek vannak.
de ha netán jönne jó hír akkor a rv. emelkedhet. nem? a bankszektor az még érthető, de ez? persze részben függ az otp-től, ha jól láttam nagyon kis mértékben tulajdonos,,de mennek a reklámok,hallgatott műsor stb... azt mondod hosszútávon sem fogunk emelkedni?
Ez egy jól felépített és összehangolt pánic a fizetett paráztatókkal . A világ is , a többi részvény is zuhan az OTP-vel és az otp fórum
tele van marslakó fizetett paráztató hamis nickjeivel .
De a helyzet ennél sokkal rosszabb hosszú távon. Mert ezután a részvényekbe vetett bizalom csak nagyon sokára fog helyreállni . Az emberek egy része, hiába lesznek jó hírek,
nem fogják tudni eldönteni ,hogy vegyenek vagy eladjanak . A viszonylagos biztonságos tőzsdének egy időre befellegzett .
nem értem.... most kezdődnek a koncertek, a sziget, stb.... a cég sem áll olyan rosszul, akkor miért mi vezetünk az esésben? nyugtassatok meg, hogy ez csak egy kis pánik,
elég volt mára, én is elmegyek a géptől, mert hülyét kapok..
Econet topik