Nagyon szép kerek mondat,biztos sokáig tartott felhívni érte az irodalom tanárnőt.
De inkább foglalkozz az eredeti lényeglátásoddal,és elemezgesd,hogyan mozog az árfolyam annak hatására hogy éppen ki mit ír egy forum topicjába.
Ha sikerült kielemezned,majd jelentkezz.
Mi a reális? Azt csak az tudja, aki igazán ismeri a céget. Ex pl biztosan többet foglalkozott vele ténylegesen, mint te. Attól még vonhat le téves következtetéseket, de jobb eséllyel indul.
Nos,a válaszból és a stílusból is látszik hogy sokat nem tévedtem.
Annyira butaságokat írsz,h még vitaalapnak is elégtelen.
Sem mint emberrel,sem mint témával nincs értelme ilyen szinten foglalkozni.
További kellemes röhögcsélést,befektető.
óóó,nemááár!
Te ezt elhiszed amit leírtál?
2 éve "tőzsdézek" messze állva attól a szinttől,amikor az ember készen áll a tőzsdére pszichésen...még messze állva attól,hogy bárkit is befolyásolni tudjak,AKARJAK!!
Én nem a károgókat használom ki,hanem a kereskedés adta lehetőséget.
De lassan azt hiszem kár volt elkezdenem irkálni,de sajna bosszant az a szélsőség,amit a "károgók" képviselnek.NEM tartom reálisnak ebben a szituban.
Ne haragudj, de röhögőgörcsöt kapok miattad. Meg attól is, aki ilyen részvényben stoppot használ. Mennyi is volt a forgalma? Néhány kisbefektető könnyűszerrel mozgatja. Szerinted hány kisbefektető olvassa el a fórumot, ami az adott céggel foglalkozik? Ülj le, 1-es.
Részemről nagyon alulfejlettnek tartom azt a vélekedést,amikor bárki is azt képzelgi,hogy egy részvény árfolyamát az befolyásolja,hogy egy független forumban ki mit ír,és mire várakozik.
Komolyan mondom el sem hiszem,hogy felnőttember ilyenben ténylegen is hinni tud.
Ha jól értem az érvedet, akkor a hasznod abból van, ha elég sokan elhiszik a 'jó' híreket és vesznek. Így érthető, miért akarod elhitetni a spekikkel, hogy érdemes venni. Ha elhitték, rájuk adod, és megvárod, míg elbizonytalanodnak, és eladják neked olcsón. A károgók jó szolgálatot tesznek, amikor venni akarsz, most, hogy el akartad adni, így nem tetszettek a hozzászólásaik. Megértem, fel is fogom, de azért csak hajrá a 'károgóknak'.
Tavaly ugyanezt csinálták ,a kiszámlázott 59000 visszajáró helyett 38000-nél azt mondták ,hogy ennyi járt!Akkor hogy mehet náluk a mérleg?Itt valakiknek csalniuk kell a könyvelésben is!
Kihez fordulhatok,ha a fűtés és melegvíz szolgáltatóm inkorrekt számlát követel rajtam?Most húztam jól fel magam a Miskolci MIHŐ kiküldött első fizetési csekkjén!Tavaly egy percig sem volt bekapcsolva a lakásban egy radiátor sem ,(9.emelet)júniusig volt fizetve az alapdíj és már követelnek rajtam tartozást!Mocsok senkiházi trógerek!Vagyis az egész éves általány alig 2 hónapig futotta a többi hátralévő befizetéseim összegét!Általány 17200körül ,alapdíj ami ugye májustól 7700 .Nem stimmel ez sehogy sem!
E-STAR