Igen,tudom.Én meg láttam 10 800-as otp-t.
30 000-es molt.
50 000-es ricsit.
Semmi köze a gardéniának az e starhoz.
Ezen logika alapján az összes magyar tőzsdei cégnek csődbe kellene menni,mert már volt olyan,ami csődbe ment.
Sosem mondtam,hogy ezek jó hírek.
De a tőzsde elmebeteg.A legtöbbször a logika szikrája sincs meg benne.
Pletyire venni,hírre eladni,pletyire eladni,hírre venni?
Nincs fekete és fehér,csak spekuláció.
Egyetlen egy tény van:esik az árfolyam.Véleményem szerint erősen túlzásba.
ha valaki folyton károg,előbb utóbb igaza lesz...ha valaki miatta nem vett E-start 1000-en(ami nem most volt) --->húdejóóóó örüljünk!!Ha valaki miatta nem vett 15-n kreditjogot----->búsúljunk
Ha ez a valaki ugyanaz az ember volt,aki 4 szerezett volna krediten,és felezett volna E-star-on,akkor most sírjunk vagy nevessünk????
Jó időben jót szólni,az IGEN,de mindig egy követ fújni???
Nem mondtál ellent,és nem is cáfoltál.
Pláne azért nem,mert ha rápillantasz a részvényre,épp a 400-as tartományban jár,nem pedig a 4000-sben.
Itt megnövekedhet a speki esélye,minden irányban mindig túllő a piac,jól írta vki a stocky-n,12 K-nál zért sírtak mert még nem 15 K,most 500-nál azért,mert nem 250.
Azt meg nem elemezgetném,hogy HA névtelen emberke hallgatott,HA névtelen emberke eladott,vagy nem vett hogy járt volna.A meglátás jó,a kivitelezés erősen túlzás.
Nekem már rég az az ember jut róla az eszemben,aki ha meglát egy üresen haladó mentőt a városban,már rossz napja lesz.
Nálam ezért nem jár vállveregetés.
Ha 4000nél 'károgott' az nem ugyanaz, mintha 400-nál 'károg'. Javultak, vagy romlottak a kilátások, amikor 12k-ról 4k-ra esett? Az ő véleménye szerint romlottak. Romlottak 4k-ról 400-ra esés alatt? Szerinte nem javultak. Végig követte a részvényt, és leírta a véleményét, ami nem változott ezalatt. Ezért én nem fogom bántani. Ha valaki kezdő benézett ide tályékozódni, lehet hogy pont miatta nem vett 1200-on. És HA felszámolják, akkor meg örül, hogy nem vette meg 400-on. És lássuk be, bár mindenkinek a saját döntése, mint ahogy az is, hogy kinek a véleményére ad. És egy döntésnél még az ellenvélemény is számít, akár a kockázat felmérésében. Én virtuálisan megveregetem a vállát, nem rossz az amit csinált.
Ez szerinted a lusták foruma? Itt senki sem néz utána semminek? "Vissza" csak oda lehet menni, ahol volt az ember. Be vagy ragadva, vagy csak nem tudod kibe köss bele? Különben ha vége lesz a számtech órának az iskolában, neked már hűlt helyed lesz itt. :D
Nincs szükségem visszaolvasásra.Bármikor tájékozódni szeretnék kikerülni sem lehetne az örökös vészkárogását.
Nevetséges megmentésről beszélni,értelmes ember ad egy:saját maga kockáztatja a saját pénzét,saját döntése alapján.
Ad kettő:kb 40-es iq is elég hozzá,hogy egyszer,tízszer,százszor leírt ugyan azt a véleményt mérlegelje,megfogadja v sem.
Az ezredik,minden körülmények közötti károgás már nem tartozik ide,maximum a kóros esetek közé.
Aki képtelen a megújulásra,pláne meg a tőzsdén,az soha az életben nem fog keresni.
A tiszteletet meg nem kérni kell,hanem kiérdemelni.
E-STAR