Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 10. 06. 13:53

Dávid Ibolya: "megálljt kell parancsolni ennek a folyamatnak"  

Ugrás a cikkhez
A bizalmi szavazásról szóló mai ülést és a nagygyűlést is más napra kellett volna tenni október 6-a tisztelete érdekében - jelentette ki mai beszédében a Parlamentben Dávid Ibolya. Az MDF elnöke úgy látja: az elmúlt időszak kormányzati hazugságaira az ellenzék is hasonlóval válaszolt. "Licitverseny, ..., ügyeskedés és ravaszkodás uralta a politikát, hát ezt hívják felelőtlenségnek" - szögezte le.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=74616
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 10. 14. 15:21
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
"mikor lesz már "normális" jobboldal?"
Én is erre várok...
Amúgy normális baloldal van? Az sincs.
Törölt felhasználó 2006. 10. 14. 13:47
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
AKS, majd ha csinálsz,
Törölt felhasználó 2006. 10. 14. 00:26
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
sztem kuncze volt a legjobb, lendvaié meg a legjobban megkomponált prrizsa :)

mikor lesz már "normális" jobboldal?
Törölt felhasználó 2006. 10. 06. 15:00
Előzmény: #4  Törölt felhasználó

Ahogy végighallgattam a beszédeket, azt a következtetést vontam le, hogy a parlamentben egyedül a Boross Péter szellemi szinvonala haladja meg egy 10 éves gyerek értelmi szintjét.
Törölt felhasználó 2006. 10. 06. 14:24
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Csak mert éppen ezzel támadták (ő is) a Gyurci programot, hogy az nem a kiadásokat faragja le, hanem plusz bevételeket próbál elsősorban plusz adókból beszedni, ami pl. a munkavállalók és munkáltatók terheit növeli, ezzel munkehelyeket veszélyeztetve és növekedést lassítva.
Ehhez képest furi lenne, ha most ugyanezt mondanák. Ráadásul a legrosszabb verzió ez, hogy a fogyasztási adók csökkennek mellé, mert ezzel még csökken is az állami bevétel (viszont ösztönözve van a fogyasztás, ami csökkenti a kamatadó, áfnya és társai által amúgy is lecsökkent megtakarítási hajlandóságot).
Törölt felhasználó 2006. 10. 06. 14:14
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ha jol hallottam, akkor en is mindent forditva hallottam.
Törölt felhasználó 2006. 10. 06. 14:10
Előzmény: #1  portfolio
"a fogyasztási adókat kell csökkenteni, a munkát terhelő adókat és járulékokat kell inkább emelni."
Nem elírás, tényleg így gondolja és nem fordítva?

Topik gazda

penznyelo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek