dlph, nem nyersz, undorító tudat modosító szerekkel élő agyamrent a famo, csak még külsőleg is ronda. még szűz máriát is lekurvázták, úgyhogy ne dícsérj
ráadásul tökre retuusálatlanok, egy barátom csinálta, még a nyakam csíkja is látszi marha féltékeny sly
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 20:10
Ha tudnátok, mennyi időm megy el itt a topicban és a párom már (remélhetőleg) meleg vacsorával vár. Viszont maradok, mert egy hsz-el tartozom Famonak.
A Spade fórumot átfutottam és pont akkor ott volt Kinga linkje az IWIWen. Tény, hogy megtetszett külsőre, de a topicba akkor nem olvastam bele , csak arra az egy linkre figyeltem föl.
Nos. Most, hogy beírtam Kingát dicsérő postomat és utána olvastam szegény Famo méltatlankodó, kicsit sértődött válaszát, úgy éreztem, utána kell járnom a dolognak. Tartozom neki ennyivel, mert kezdettől fogva nagyon kedvelem...
Elolvastam kicsit részletesebben a Spade topicot és itt is visszaolvastam. Háát.. eldobtam az agyam. A padlóról kellett felszedni:) Ez a Kinga (vagy Kkinga) úgy ír és beszél, mint egy buta diszlexiás cicababa, 10-es IQval, :) Ennyire sötét, értelmetlen, önsztároló, rosszindulatú nőt én nemigen ismertem rajta kívül.:) Szerintem egyszerűen szomorú, sőt szánalmas, hogy ez a közösség ennyi figyelmet szentel egy ilyen értéktelen, semmi nőszemélynek:)
Bocs Kinga, de elég volt pár postot elolvasnom Tőled és ez jött le:)
Tipikusan ilyen 18 év körüli, fiúk előtt állandóan önigazolást kereső és önmagát kellettő buta libaként viselkedsz. Ha intelligens vagy és ez csak szerep, gonoszság, az a legszomorúbb, de ha ilyen buta vagy, az is szánalomra méltó:) Én még tudatmódosító szerekre is gyanakszom:)
Úgy látom a fiúk egy része nem nagyon akar állást foglalni (főleg ilyen élesen), de én most kötelességemnek érzem, hogy Famo mellett kiálljak. Kinga, remélem a fórumos szereplésed csak rossz vicc:)
Kinga!
Megkérnélek, hogy ne válaszolj nekem, mert minden írásod, reakciód, válaszod figyelmen kívül fogom hagyni. Ilyen nővel nem tárgyalok. A post csak azért született, hogy kiálljak Famo mellett!
Micsoda feszültségek vannak minden topikban, hát nem ide kell jönni kikapcsolódni...
Egyébként a photoshop csodákra képes.:-)
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 19:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 18:53
kedves Famo!
Szép estét, jó pihenést:)
Kedves Kinga!
Olvasgattam valamelyik topicot és valaki belinkelt az IWIWen valakit és utána jött egy comment, hogy nem szép dolog Kkingát belinkelni. Na mindegy, én megnéztem a linket és egy csodaszép nőt láttam. Gondolom Te voltál, következtetve az írásokból:)
Gyönyörű nő vagy, öröm ilyet látni:)
Szép estét kívánok mindenkinek:)
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 18:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 06. 03. 18:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
famokám mondtam ilyen szép vagy -:) ronda gátlástalan irigy, szép napot -:)
Csak Csajok