hiába! a SZERELEM is drága:-))
és ha más szereli, akkor még drágább:(
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 16:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 16:45
Szép napot hölgyek:)
Nem is gondoltam, hogy ilyen csaták, szinte már háború van bizonyos lányok között a fórumon.
Famo! Azért nem semmi, hogy ezen a mobilos ügyön képesek voltatok összeveszni:) "Mi férfiak" általában olyan szinten hecceljük egymást (és ez csak egy finomabb példa), hogy az ismerősömnek mondtam az egyik nap a 30 ezer forintos új vászonnadrágjára utalva, hogy olyan, mintha túrkálta volna egy kukából. Vállba ütött ököllel játékosan és utána ugyanúgy jóban maradtunk:) Ennyi volt.
Ti nők azon is össze tudtok veszni, hogy valaki -szerintetek- csúnyán néz rátok:)
Ma BKV-ztam. Egy éve nem volt rá példa, elfáradtam egy kicsit:)
Krizinger te ezt most nekem írtad? Hogy én nem ismerem a sztorit?
Na ne szórakozz.... te még nem is fórmoztál itt, amikor ez a szörnyella de frász megmutatta magát...és elsőként valamiért engem sikerült megtalálnia...és pechemre az első kimerítő jellemrajzot 1 éve sikerült először megkomponálnom :) Azóta bebizonyította nem egyszer és nem százszor roppant vonzó természetét.
Te vagy az egyik, akire gondoltam.... mondtam, erős hiányod van, amit a lovagiasság mögé bújtatsz...mondjuk engem nem versz át, a csajok témában otthon vagyok...tudom mit csinálsz és miért...de semmi közöm hozzá, csak ne védd meg őt, mert attól a gyomrom felfordul.
Egymillió bocsánatkéréssel tartozik sok-sok fórumozónak. Ez az alaphelyzet. Csak mielőtt hevesen a "donhuánt" kezded előadni.
Igaz ,mert csak úgy lenne fair, ha azt is elő hoznám amiket ő nyitott válaszként,inkább nem bolygatom a dolgot ,de emlékszem arra a három napra amikor háború folyt a portfolion ,és vagy 10 embert tiltotak ki.
Ez így mind igaz. De nem árt azok véleményét is kikérni, akik ezt nem így látják, mert olyan hsz-eket is elolvastak amit te nem, vagy épp a saját bőrükön tapasztalják az őrjöngést ....
drága barátom... :)) ha nem ilyen fotói lennének, ily megértő lennél akkor is?
engem már az is taszít, hogy a bejárónőm is jobb csaj mint ő, erre egy ilyen természet rakódik.... maga a borzalom ez a nő
Csak Csajok