én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
...viszont a reggel már nem olyan kedvező a shortot esetleg átvivőknek. Ilyen a piac, ne spekizzetek tdt-vel, én már párszor ráb_tam keményen, soha többé!
Szokásos ma esti dilemmám, hogy hol van a lé ha minden esik??? 16:00 kor vételi jel a DAX-on, jön az emelkedés, most meg mit látok?
Lassan ott tartok, hogy csak a napos grafikonnal kereskedek mert minden csak csapkod...ráadásul mindig a mi kereskedési időnkö túl. Még jó, hogy az aranynál betartottam ma is a napon belüli ügyletet. De ettől még a Dax-ba megint beleültem emelkedéskor és reggelre csak minuszban látom...Lehet hogy abbahagyom amíg ez a vihar megoldódik.
Ezt a számitást nem ismertem, ezek szerint csak a pillanatnyi deviza árfolyam határozza meg a maradvány értéket? Nekem ez igy túl egyszerűnek tűnik, és ha igy van miért nincs leirva sehol.
Én sem értem, de annyi ráció van benne, hogy a novemberi olajba nem jött át a tegnapi októberi elszámolási ár.
Mind az olaj, mind az arany mindíg az amerikai kereskedési idő alatt csinálja a maximumokat, reggelre mi itt nem sokat látunk belőle.
Annyit legalább már látni, hogy az arany most már talán stabilan megmarad 850 felett.
Erre már lehet építkezni.
Ezt azért nem értem, hogy nem ütődött ki a short certi, akinek kiütötték a long certijét, kapott vmi elszámolást, hogy jött ki nekik ez a 480 körüli ár, mert én nem kaptam,vagy az erste a hasára ütött és ennyit kaptok és kész. Ezt a múltkor is nehezményeztem.
Bent maradt a 06-os olaj Certi! Dax-ból nem akarnak újat? Mert ebből már nem nagyon merek venni. Egy rosszbb éjszakai esés után nem tudom eldobni csak szembesülök a ténnyel reggel hogy csődbe mentem....
Certifikátok