Ez így van. Kb. másfél év múlva térek vissza a brókerkedéshez. Ezt szeretném majd csinálni, de most még addig vannak más dolgaim. (persze ebben az időszakban lehet, hogy lesz pár hónap Morgan Stanley is New Yorkban, de ez majd tavasszal kiderül:)))
Akiknek szükséges azok úgyis fogják tudni, ha újraindult a folyamat, mert abban biztos vagyok, hogy másfél év múlva 100%, hogy "visszatérek" a szakmába.
Wedge bróker...
Talán a jobbik fajtából...
Daxturbo is az, csak ő nem pesti, ezért nehezebb talán a kapcsolatot tartani vele...
Törölt felhasználó2005. 12. 09. 11:09
marvin28@freemail.hu
egy brokinál akarom 1esíteni a zsémet, és szívesen venném, ha tudnál segíteni. előre is thx. persze ha publikus, ide is jöhet. (úgyse nézem minden nap a maileket :) 4umot igen)
sztem a brokicég a 2.dlagos fontosságú egy kereskedésben, és 1.dleges maga a bróker (persze a "0-dlagos" még mindig az ügyfél :) szóval én speciel örülnék egy jó brokinak win-win alapon, afféle "private banking/brokerage tanácsadónak" (igen, Rád gondoltam :) aki megkapja a jutalékot cserében a segítségéért, ami az operatív végrehajtást illeti (meg még sikerdíjat, ha lehet szó egyedi megállapodásokról)
nekem meglehetősen rossz az időzítésem, de -talán most szerénytelennek tűnök- alapvetően jól látom a dolgokat, mostanában bosszant is, hogy a ricsit meg kellett volna jáccani, mert ha nem lenne pl. Gazpromom, meg egyebekben "lekötve", megtettem volna. Ráadásul "szanaszét szórva" van a portfolióm, ezért is raknám egybe. Szóval nem lennék senki terhére, mert pénzügyes diplomám van, értek a dolgokhoz, de a piacot nem ismerem eléggé. Szvsz nagyban növelné a reakcióidőmet meg a pénz "forgási sebességét" egy jó képességű broki, akinek olyan rugalmasan lehetne megadni a megbízásokat, mint ahogy már egy ideig működött is, csak sajna az illető broki otthagyta a cégét. Én kifejezetten az önfejű ügyfél vagyok, nem lenne velem sok gond (nem szárazdajka kell :) de pl. az IEB-nél is csak addig voltam elégedett, amíg volt egy kapcsolattartóm. Bárkit ajánlhatsz, inkl. Yourself, megköszönném. /meg amúgy is több szem többet lát + nekem néha a legrosszabbkor kell lelécelnem netközelből/
szóval tömören: szakértelemre volna szükségem, tapasztalt és kooperatív brókerre. Akire rá lehet bízni jobb esetben még az időzítést is (van olyan is, aki nem ismeri az aktiválási ár fogalmát pl.) és még netán az extrém események (pl. terrortámadás, bejelentés, stb.) kivédésében/többletprofit realizálásában is segít. Sokat akarok? Kapitalizmus vagy mi :) Vannak igényeim, no. Ez van.
Bróker kerestetik!
több misi keres "gazdát", sőt több spekuláns több misije, amint az
link
nél is látható