Ma vettél bele vagy még benne voltál előző héten? Én csak akkor merek belevenni 100k-t ha látom, hogy sorba veszik ki 100-200k-at. Persze előfordulhat, hogy lemaradok róla mert nem lehet egyfolytában figyelni :D
amúgy az est pánik engem nagyon csúnyán érint. Feladtam az 50% kp arányt egy speka kör elejéig és megszívtam. De, ha eleget esik az Est, újra 50% lesz a kp arányom. :D :D
WDIG: ... és kitört, áttörte a 200MA(149.3) legfontosabb ellenállást... visszaépítheti az elveszett szintek jelentős részét... Markus Braun CEO szerint nagyon jó volt a 2018 és 2019 pedig nagyon erős év lesz, befűtött az árfolyamnak (+3.6%) rendesen... este új alapra teszem a grafikont, véget ért a korrekció...
Mi emberek nagyon sokfélék vagyunk, tudod, különösen ebben az országban. Te leteszel valamit az asztalra itt a fórumon, ebből következően valószínűleg az életben is. Szerintem a többség tanul Tőled (pl én) más meg csak írigykedik a tudásodra. Engedd el a problémát... :)
Metál, engedd el ezt a minuszolót, sokan vagyunk itt akik tisztelettel és köszönettel figyeljük a munkádat. Ne foglalkozz a többivel. Engem se kedvel mindenki de azokkal nem is foglalkozom. :)
Henkel zakó -8.5%.... gyenge 2018 után évente mintegy 300 millió eurót kíván befektetni, az egy részvényre jutó nyereség és a margók várhatóan csökkenni fognak az idén, míg a kifizetési arány várhatóan emelkedni fog.
ESTM: Több mint 2 millió db eladáson és ez az ami látható... zárásig még változhat némiképpen(?), de a közlemények nem nyugtatták meg a befektetőket... egyelőre terv szerint esik...
RHMG: Közös vállalatot hoz létre a brit BAE Systems céggel (fő ügyfele a brit hadsereg) Telford-ban, 55% tulajdonnal, Rheinmetall BAE Systems Land néven, katonai járművek tervezésére, gyártására mintegy 400 fővel jelen félév során. A következő években jelentős növekedés lesz Ben Hudson (RHMG) jelzése alapján, azaz már a brit haderő is modernizálásba kezdett, nemcsak a németek...
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 23:41
Szinte biztosra veszem h a mol lefele veszi az irányt most..
BLUE topic