Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 15:40

Becsapódott Merlini - Kevesen izgultak...  

Ugrás a cikkhez
Érdemes egy pillantást vetni a tegnapi Merlini produkció nézettségére és kiderül, meglehetősen kevés nézőt érdekelt a kilövés.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=58260
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bpmcwap
bpmcwap 2005. 09. 03. 20:14
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
:DDDDDDD
Monster 2005. 09. 02. 23:19
Előzmény: #10  Knight Tyris
Én már az első produkcióját is csak az index fórumából voltam képes nyomon követni (ahol csak kigyűjtötték az aranyköpéseket), mert a műsort látva öt perc után elszaladtam a tévé elől...
A mostaniról viszont én is teljesen elfeledkeztem, így a fórumon sem követtem nyomon.
Azt nem tudom, hogy sajnos-e:)
Knight Tyris 2005. 09. 02. 22:40
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
én detto
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 22:06
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Félreértesz, engem bazira nem érdekel az egész. Csak ha olvasok valami összehasonlítást, elemzést, bármit, akkor utálom, ha az értelmetlen, hülyeség, stb. Csak ezen akadtam ki. Mondjuk terveztem hogy megnéze, hogy röhögjek rajta, de végül elfelejtettem.
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 19:17
Szerintem tök mindegy, mit mutat a közvélemény kutatás. Ez egy nagy produkció volt, örüljünk, hogy nekünk is van magyar Davidünk. Hátha egyszer úgy elvarázsolja magát, hogy vissza se tér soha...
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 16:42
Előzmény: #5  sdavid
Sdavid, oké, hogy erre utal, de attól mert odaírom a Suzuki és a Merci SLR összehasonlításához, hogy más technikai adottságokkal rendelkezik, ettől még ez az összehasonlítás ÉRTELMETLEN. Mintha az egyik bolt parizerjét hasonlítanád pl. minőségre a másik bolt kaviárjával. Annak van értelme, hogy ugyanabban a boltban mi a különbség a parizer meg a kaviár között. Annak is van értelme, hogy ugyanabban a boltban hogyan változott a parizer - minősége, ára stb. És annak is van értelme, hogy egyik vagy másik bolt parizerje - jobb, olcsóbb, stb. De annak nincs, hogy az A bolt parizerjét hasonlítom B kaviárjához. Én csak ennyit mondtam.
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 16:19
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
az RTL-en az adásszünetet többen szokták nézni mint Merlinit
sdavid 2005. 09. 02. 16:19
erre utal a cikkben a "más a technikai lefedettség" rész...
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 16:14
Előzmény: #3  sdavid
Az hol összehasonlítható szerinted, hogy valamit az RTL-en hányan néztek, meg valami hasonlót egy tized annyi háztartásban fogható Viasaton?
Olyan, mintha azt hasonlítanád össze, hogy pl. a BS-beli Ákos koncerten voltak 20000-en, a Kiskunmatybötyke-i segély fellépésén a Petőfi művházban szintén Ákosnak meg mondjuk 737-en, akkor az utóbbi koncert nyilván szarabb volt...
sdavid 2005. 09. 02. 15:58
Vesd össze a Viasat többi műsorával!
A Helyszínelők nézettsége legutóbb 400ezer felett volt, de a csatorna heti Top3-jába ezzel is bekerülhet Merlini.
Az összevetés azért érdekes, mert a tavalyi trükkjét majdnem 2 millióan nézték az RTL-en...
Törölt felhasználó 2005. 09. 02. 15:52
Előzmény: #1  portfolio
Mondjuk egy Suzukit nem egy Mergával kellett volna összehasonlítani...
Jó lett volna látni pl. a Viasat hétköznap hasonló idősávbeli átlagos nézőszámát, vagy közönségarányát, meg a tegnap ezt megelőző, ezt követő műsor adatait. Úgy összehasonlítás lett volna. Így pont olyan szánalmas hülyeség, mint ennek dévid bohócnak a "produkciója".

Topik gazda

penznyelo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek