Kedves BÁV részvényesek !
Pénz áll a házhoz, mivel az MFB 100 millió Ft osztalékot szavazott meg. Ez részvényenként brutto 45 Ft-ot jelent. Ez jó lesz koncnak.
Egyébként a részvények értékesítésére továbbra is kilátástalan, megy a színház OLáH ÚR vezényletével
Részvé tem.
benne vagyok a reszvenykonyvbe, immar tobb eve egyfolytaban. keler kisasszony azt mondta ki is kuldtek a meghivot. ez viszont hozzam nem erkezett meg. egyebkent sem kaptam meg soha semmilyen levelet a bavtol. erdekes...:(
kedves PZ! az en egy db reszvenyem fizikailag van meg. de en sem kaptam meghivot. ezert kerdeztem, hogy perlunk-e. marpedig en ugy emlekszem, hogy 3 eve regisztraltattam magam ezzel az egy db-bal. es akkor az egyik kozgyulesen meg is neztem magam, es akkor benne voltam a reszvenykonyvben. a reszvenyem nem elado, es most raadasul nagyon elfoglalt vagyok. szinte semmi idom, de ha tudod a bavnal a reszvenykonyvvezetes nek a telefonszamat, akkor rakedezek. ha benne vagyok kiverem a balhet, ha nem akkor meg bemegyek regisztralni. ezutan en mindenkeppen kell hogy kapjak irasbeli meghivokat es tajekoztatast, amit majd megosztok veletek es az olvasokkal. akartam is irni, csak nem volt idom, hogy erdeklodes szintjen vegyetek fel az emaillistara: nyilas iattila@yahoo.com es akkor ha tudjatok a pontos telefonszamot a bavnal akkor meg rakerdezek a reszvenykonyvre, de most nincs idom vegigzongorazni a telefonszamokat a bav portasaval. bar szerintem egy allami tulajdonu zart cegre spekulalni doglott kutya. de azert drukkolok nektek!
SZIASZTOK! Valakine k van 1 azaz egy darab fizikai BAV Rt. reszvenye? Ha el akarja adni szoljon, 2000 Ft-ot meger Nekem a tulajdonjoga. Evvel ugyanis folytonosan be lehetne jegyezni magamat a reszvenykonyvbe, igy nem kene mindig az ujsagokat bujnom a kozgyulesi meghivokat figyelve. Jancsika: A levelet Arany marna jeligere megkaptam ket peldanyban. Koszonom !
Hello Jancsika es a Tobbiek! Szerintem beszeljunk meg egy idopontot, amikor mindenki a Net kozeleben lesz, pl. ma este 10 orakor. Akkor en regisztralok pl. a konkurencian, a Tozsdeforum chatjen egy privat szobat, es akkor beszelhetunk egy kicsit pergobben. Mondjuk a privat szoba a BAV-ra fog utalni, en P.Z. alatt vagyok regisztralva ott. Nektek megfelel ez a megoldas? Ehhez azonban ott is regisztraltatni kell magatokat es tudnom kell a Nick neveteket, hogy azoknak engedelyezzem a privat szoba hozzaferest.
Kedves ZS_ és zpataki ! Ha írtok időpontot és helyszínt akkor ott élőben fejteném ki véleményemet. Egyébként nekem bármikor jó a jövő héten, mert rugalmas a napirendem.
Akkor már hárman megvagyunk arról az aminózus közgyülésről. Nagy butaság volt nem lemásolni a papirt, mert a napis tényleg lenyelte. És ráadásul én se tudtam a közgyülésröl. Szóvel engem is éedekelne mi volt és mik a lehetöségek....
Hello! Szerintem már találkoztunk. Egyébként az ügy elalvását a "napis" fickónak köszönhetjük, mert ő írt fel mindenkiről mindent, aztán füst-köd. Szóval ha javasolsz időpontot akkor megbeszélhertjük a fejleményeket és a megoldási lehetőségeket. Egyébként jó lenne, ha más is csatlakozna hozzánk!! Írj helyszint és időpontot, vagy elérhetőséget és akkor megbeszéljük.. Üdv jancsika
Hello Jancsika! Ott voltal az elozo kozgyulesen? Mert akkor lehet, hogy szemelyesen talakoztunk! En tamogatom ezt a megoldast! Az elozo kozgyulesen is felmerult, de elaludt az ugy...
Jogi fellépés szerintem lehetséges , de nem érdemes fejjel rohanni a falnak. Ezért részvényesi találkozót javaslok, aholis pontosan meg lehet állapítani ki milyen hibát, törvénytelenséget követett el, és lehetséges-e ezen közgyűlés határozatait megsemmisíteni. Meggyőződésem , hogy igen. Részleteket csak személyesen árulnék el. Persze a cél közös - ugye értitek mire gondolok. Tehát részemről javasolnék egy részvényesi összejövetelt. Üdvöz lettel jancsika
Az en reszvenyeim is letetkezelonel vannak. El kezdtem nyomozni, hogy ki a hunyo. Ha a BAV Rt., hajlok rea, hogy kicsit eroszakosabban fogok fellepni!! Az azert erdekes, hogy tegnap, meg ma sem birtam elerni a BAV honlapjat. Regebben egeszen szep volt nekik, meg is dicsertem az elozo kozgyulesen... Csak nem nyilvanitottak ezt is zarta?;-)))((( Azert mint egy adofizeto polgar, egy allami cegtol nem ezt varna az ember. Bar igaz, hogy fejetol buzlik a hal...
"Aki nincs bejegyezve a részvénykönyvbe az nem is részvényes" , pontosabban nem gyakorolhatja részvényesi jogait. - hehehe Csakhogy ezen a közgyűlésen a szokásos színjáték mellett apróbb-nagyobb dolgok is kiderültek. Aki kiváncsi rá az majd- ha tudja igazolni , hogy érdeke fűződik hozzá megtudhatja a cégbíróságon kb 2 hónap múlva. Ugyanis itt minden információ rendelkezésre áll. Azaz semmi. De azért még hozzáfüözném azoknak akik letétben tartják a részvébnyüket, hogy egy sajátos jogértelmezés miatt - ami különbözik az alapszabálytól - a KELER RT értesítette 2001 március 5- én a letétkezelőket a közgyűléstől. Hiába szerintem rajtam kívűl nem nagyon volt letétben tartott papírokkal részvényes. Nekem szerencsém, hogy az egyik ismerősőm a cégnél dolgozik.!!!
Istuka bácsit sem értesítették a közgyűlésről, pedig szívesen ellátogatott volna, mint meghatározó részvényes. Megszemlélte volna ezt a BÁVatag társaságot. Istuka bácsi, aki szereti a BÁVli papírokat
Hello! Jol ertem, hogy mar multidoben beszelhetunk a BAV kozgyulesrol? Ezt azert furcsallom, mint reszvenyes, mert az elozo kozgyulesen (melyen ott voltam), az RT. zarta nyilvanitasakor derult ki az, hogy torvenyi kotelesseguk a befektetoket a kozgyulesrol IRASBAN ertesiteni!!!! En ilyen ertesitest NEM kaptam meg ezidaig!!! Hat ez szep.....
BÁV RT
Pénz áll a házhoz, mivel az MFB 100 millió Ft osztalékot szavazott meg. Ez részvényenként brutto 45 Ft-ot jelent. Ez jó lesz koncnak.
Egyébként a részvények értékesítésére továbbra is kilátástalan, megy a színház OLáH ÚR vezényletével
Részvé tem.