Helló,engem semmilyen irányba nem befolyásolsz. Nekem is benne van a top három nem elkönyvelt és reailizált bukómban is! Egyet annak idején kiseggeltem, ZS kategóriás papír volt, tartott egy ideig... Nem kér enni, nekem megvan az elképzelésem, hogy mi is történhet és merre hány méter, aztán úgysem én szabom az irányt. Idegesítő a számlára nézni, de most van elég dolgom, így aztán egyre ritkábban teszem. Részemről béke van és kivárás, higítás stb.
Már bánom ,hogy beleszóltam nem akarok senkit negatívan befolyásolni csak saját gondolatokat írok le.Szerintem egy fórum erről szól (leírtam ,hogy ezen a részvényen 10 év tőzsdézés után buktam kb fél millát legnagyobb buktám. Nem írom le a véleményem erről ,pedig lenne!Azért a többin visszahoztam!
Ok, mert regionális árak vannak, azt a központban döntik el. Hiába itt készül, az árát nem az határozza meg, nagyon nem... Szerintem több Meredzsa kereskedés sem lett, mert nem változtak az árak itthon, és a logisztikai központok nem úgy gondolkoznak, hogy akkor most 1000 audi el sem indul innen, hanem azt kiszórják az új kereskedésekbe. Én nem így tudom.
AutoWallis