És meg azt hazudja hogy károgas meg személyeskedés ment a topikjaban.Van ennek az embernek fogalma bármiről.?alt iskola értelmezés kimaradt nála úgy látom.
nincs mit , hosszabb távra én az OTT választottam végül elég jó beszállóm lett,érdemes lehet elgondolkodnod rajta akár spekára akár hosszabb távra abban van potenciál szerintem és ott a funda és TA is jól néz ki, itt meg máshol is csak speka van nekem
Nem aggódom csak szánalmas viselkedési mondanak tartom.o meg megy más topikokba bele rúgni masokba ahol,papírja sincs.Osztja az észt de fogalma sincs miről beszél.
ez a rv csak speka nálam már 106 körül egyébként érdemes lehet venni egy kis pakkot ,de 95 simán lehet belőle ha esetleg forgalommal kezdik adni... se forgalom se hír se eredmény egyelőre talán szeptemberre végén a jelentés előtt felrántják arra lehet spekázni és ha jó lenne az eredmény akkor megugorhat ha nem akkor meneküljön mindenki amerre lát
Éleg szánalmas amit ott művelnek engem most tiltottak ki mert le mertem írni.hogy sztem100 alatt lesz az alja.ok viszont m de ketten karöltve jatkalnak topikokba fröcsögni negatív hangulatot kelteni stb.
AutoWallis