Tegnap kaptam 142-141-en, de nem eleget. Pont engem "vágott ketté". Ha lement voln amegint 41-re, én lettem volna az első, aki kap. Nem tudom beszéltétek-e, látszik, hogy egyre sürgősebb az eladónak. nem lehet, hogy köze van a negyed év végéhez? Mert akkor már nem sokáig kell szorítania a nadrágszíjat. :))
Ez pont igy volt es ugye akkor meg a kereskedesi technika is mas volt. Nem a telon nezted a mozgasokat max melo kozben felhivtad egy nap kb tizszer a brokered,hogy mi az allas es sokszor ok is befolyasoltak a dontest mert mindig volt valami velemenyuk. Persze az ember magara hallgasson igaz azota nagyot valtozott a vilag es a kereskedes menete is.
Én meg bottal sem piszkalom amíg nem tud 200 fölé menni. Nem hiszem el majd csak akkor hogy fordult. S lehet akkor sem érdekel már majd. Annyi rv van ahol lehet várni a kitörést ;)
Nem, dehogy. Van stop lossom, csak tágabb határok. Mivel opusban 46Ftról ültem, ezért amikor 800ról 506ig esett, nem volt miért adni, még akkor is 10x nyerő volt rajta, ráadásul a tőkét addigra kivettem, a pakk beker ára 0 volt. Konzumban viszont alkalmaznom kellett, mert 3000ért vettem és 2600nál elkezdtem likvidálni a pozit.
AutoWallis Nyrt.