Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 05. 06. 16:49

Antenna hungaria  

tud valaki róla valamit?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 12. 22:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2020. 02. 03. 09:23
Nem lesz tévé: kedden országos üzemszünet lesz az ingyenes csatornáknál
@
Az Antenna Hungária február 4-én frekvenciacseréket hajt végre mind a 91 digitális földfelszíni televíziós telephelyén. A műsorszóró közlése szerint emiatt kedden reggeltől estig teljes, minden televíziós csatornát és telephelyet érintő leállás várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban.
@
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által előírt frekvenciasáv-kiürítési folyamathoz kapcsolódóan a műszaki átállás első fázisában szükségessé vált a teljes, országos DVB-T adóhálózatot érintő állomások adási csatornáinak áthangolása. Annak érdekében, hogy a 91 telephelyet és több mint 300 frekvenciát érintő munkát el lehessen végezni, február 4-én a reggel 7:00 és este 19:00 óra közötti időszakban teljes, minden televíziós csatornát és telephelyet érintő leállás várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban. Az Antenna Hungária közlése szerint
@
ebben az időszakban az ingyenes MinDig TV és az előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatások nem lesznek elérhetők.
@
A vállalat közleményében hangsúlyozza: a munkák végzésénél kiemelt prioritás, hogy a sok ember által lakott területeket lefedő, nagy teljesítményű gerincadókat a lehető leghamarabb vissza tudják kapcsolni.
@
A frekvenciacserék nem érintik az adók kisugárzott teljesítményét, így a szolgáltatások a procedúra elvégzése után is változatlan lefedettségi területről érhetők majd el.A további igénybevételhez elengedhetetlen, hogy a felhasználók újrahangolják a digitális földfelszíni vevőeszközöket (DVB-T dekóder, integrált televíziókészülék) a háztartásokban. Az újrahangolást a digitális adók visszakapcsolása (előreláthatólag este 19:00 óra) után érdemes elvégezni. A készülékek többségénél manuálisan kell elindítani a folyamatot.
https://hvg.hu/tudomany/20200203_antenna_hungaria_orszagos_uzemszunet_mindig_tv_nincs_adas_frekvenciacsere#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2020_2_3
Törölt felhasználó 2004. 05. 07. 16:03
megnézem.
zborde
zborde 2004. 05. 07. 12:23
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Szia !
Minden részvényre felállítanak egy chartot ami a forgalom árfolyam adatokat tartmazza egy időskálán. Az alakzatokból próbálnak következtetni a jövőre azaz hogyan változik a részvény ára holnap. Találhatsz ilyeneket például a www.chartcenter.hu oldalon is.
Természetesen ez sem ad egyértelmű előrejelzést, de mivle nagyon sokan hisznek benne, ezért ezt is figyelembe kell venni.
Törölt felhasználó 2004. 05. 06. 17:46
valami bonyolultabbat gondoltam bele köszönöm
Törölt felhasználó 2004. 05. 06. 17:43
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
grafikon
Törölt felhasználó 2004. 05. 06. 17:41
én friss hús vagyok itt,úgy látom ti félszavakból megértitek egymást.
De vajon mi lehet az a \"chart\"?
Törölt felhasználó 2004. 05. 06. 16:50
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Ja, hogy nagyon nem jo a chartja...

Topik gazda

logen
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek