Topikgazda: Törölt felhasználó 2009. 01. 04. 09:45

A válság egyszer véget ér - utána jöhet csak az igazi csapás?  

Ugrás a cikkhez
Senki sem tudja megjósolni, hogy mikor lesz vége a jelenlegi válságnak és az Egyesült Államok gazdasága mikor térhet magához, ám egyesek már az USA előtt álló, ennél is nagyobb kihívásokra hívják fel a figyelmet. Jelentős azonnali reformkényszer nehezedik a januártól hivatalba lépő Barack Obamára és csapatára, s ezek közül a legfontosabb az egészségügyi rendszer reformja lesz. A Gazdasági Együttműködés és Fejlesztési Szervezet (OECD) napokban megjelent tanulmánya szerint amerikai gazdaság még tovább gyengélkedhet és további állami pénzek becsatornázására lesz szüksége, hogy kikerüljön a nehéz helyzetből, de az egészségügy reformja elkerülhetetlen. Alábbi cikkünkben az amerikai egészségbiztosítási rendszerrel kapcsolatos egyre erősebb reformigény okait vesszük sorra.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=107599
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 01. 04. 19:04
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Csatlakozom. Épp most olvastam és épp most nem értettem én sem.
Törölt felhasználó 2009. 01. 04. 18:56
Előzmény: #1  portfolio
A fordító hibájából egyáltalán nem világos, hogy a járóbeteg-ellátás irányába történő hangsúly-eltolódás miért okoz többletköltséget. Ez egy nagyon fontos cikk, ezért érdemes volna újraírni, a McKinsey-jelentés alapos és értő újraolvasása után.

Topik gazda

re_re_re
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek