..minket napok óta nagy forgalommal tolnak lefelé...s ez független mindentől...de mint mondtam is otp késve reagált a forint gyengülésére...most hozza be...a ? csak, hogy hol lesz a megálló...én 4200-re tippelem a pihenőt...onnan illene korrekcióznia...
Igen, úgy néz ki már megindult lefelé, bár még a 45-ös adat megkeverheti a dolgokat. Viszont azt már nem tudnám lekereskedni, mivel nemsokára nem leszek gépközelben.
Tegnap nekem is OTP shortom volt, de ma nem nyitottam, mert nem számítottam ekkora zuhéra.
BUX1312-ben végül próbaként nyitottam egy longot a jó adatokra spekulálva.
Nem azok lettek ezért azt zártam az előbb. (Örültem, hogy adat után meg lendületből ment fel egy keveset)
Jelenlegi pozim alapján telekom emelkedést és bux esést szeretnék.
..szerintem jól tetedd...otp-ben kiugrasztották még a maradék napi shortok nagy részét...s most ,már hullik is alá...na erre játszottam...
..lassan tolom is a stoppot szépen lefelé...
..makro ide-vagy oda...a zsidók és a realisták remélem ma világszerte realizálnak...és mély zárók lesznek..
...hati shortjaimat bővítettem, mert túl átlátszó ez az erőlködés...a vége nagy nyögés lesz...
...bankrészvényt én már csak shortolnék...a lavina már elindult...csak még nem tarolt...
..a telo kezd éledezni....
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...