lPhylaxia-megállapodás: 3 éves kizárólagosság az orosz piacokon (2009. július 21. 13 óra 56 perc)
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. tájékoztatja a T. Befektetőket, hogy a Holding valamint a Phylaxia Pharma Zrt. Igazgatóságai felhatalmazták Dr. Tóth Péter elnök-vezérigazgatót, az Eurovet orosz nagykereskedelmi cégcsoporttal illetve annak leányvállalatával az Agrovetkorm céggel Phylaxia termékek magyarországi gyártására és oroszországi forgalmazására vonatkozó keret-megállapodás aláírására, melyre a mai napon sor került.
tf-ről
Az első körben kiválasztott 13 állatgyógyászati termékre és egyeztetés alatt lévő további termékekre vonatkozó részletes, regisztrációs, termékfejlesztési és kereskedelmi megállapodás előkészítésével és kitárgyalásával az Igazgatóság Dr. Kovács László urat, a Zrt. operatív vezérigazgatóját bízta meg. Fenti megállapodás 3 éves kizárólagosságot biztosít az orosz piacokon, amely a felek felmondása hiányában automatikusan meghosszabbodik.
ez nem türelmetlenség csak rákérdeztem h hol vannak a számok........
tudod egy keret szerződésben is feltüntetnek számokat vagy rosszul tudom?...
de látom sokan gondolják úgy mint én..miért kivetek 69k ennyi azóta semmi.....ez a hír annyit segit h nem lesz ma 13....
nem befektető vagyok..és 2hét a spekiknek hosszú idő....:))))
:)..nem azt mondtam...de nálatok ez phyl szindróma h kiforgatjátok mások szavát...?????????
kérdeztem h hol vannak a számok...milyen nagyságrendű a szerződés stb stb...
Erősödő Phylaxia