"A kedvező nemzetközi tőzsdei hangulat meghozta a vásárlási kedvet a BÉT-re is. Ez az optimizmus lassan ragad át a kis és közepes részvények piacára. Tegnap már az Econet részvényekből is egyre többen mertek ismét vásárolni, de mivel az eladói oldal nem nagyon gyengült napközben, nehezen ment az emelkedés. Nap végén újra vételi hullám indult be a BÉT-en, aminek eredménye napon belüli(zárásra) közel 10 százalékos emelkedés lett! 178 Ft-on várja komolyabb ellenállás, ahol csökkenteni érdemes a részvényportfoliónkból."
ezer éve nem írtam a topicba, de ezt a viccet köszönöm Kata :)
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 21:25
Egy ilyen napért megérte 3 hónapon keresztül órákat a laptop előtt ülve trédelni-shortolni, a kis nyereségeket részben újra eco-ba tölteni.Sikerült a 147-es pakkot realizálni, de nagyrészt vissza is vettem, most már nyugodtabban ülök az eco-ban a gyj-ig!
egy másik fórumból másoltam ide, nem bírtam ki, bocsánat:......:)))
Az oroszlán felajánlja az állatoknak, hogy az aki le mer ugrani a sziklacsúcsról, megdughatja a feleségét.
Sorra mennek fel az állatok, és sorra hümmögnek:
- Túl magas, én onnan le nem ugrom, inkább nem kell az oroszlánné!
Egyszercsak nagy zsupsz! - és leérkezik a medve.
Az oroszlán szájtátva: - Nocsak, medve, gratulálok! Tied az asszonyom!
Medve magát leporolva: - Először felmegyek, és megbaszom azt, aki lelökött!
szvsz nincs még itt a bika a piacon
majd ha 1-2 hétig tudunk emelkedni(hullámvasúton persze) tartósan, akkor mondhatjuk hogy itt a bika, de addíg csak pozitív hirek, hiú remények és remegő kezeké az irány
Econet topik