van esély osztalékra, de óvatosan vagyok vele! Nekem az árfolyamemelkedés a lényeg. Netán lesz egy szép osztalék, akkor lesz itt harakiri...! Nem is tudom, h merre hány méter lesz...😃 Átszabja a chartot majd!
Látszik, hogy folyamatos az érdeklődés a részvény iránt, sokan ide rakják a felszabaduló tőkét és kamatot állam papírból a zsíros osztalék reményében. Szerintem jó döntést hoznak.
Újabb szép hét, stabilan 700 ft felett vagyunk. Január 1 óta 54 pont emelkedés, egyesek szerint kevés, de nekem megfelel. Ráadásként itt van közöttünk Csákk S.A. 1970 is.:)
Túlgondolod, én Chuck Norris vagyok maga. Nincs közöm hozzájuk és 2000 óta tőzsdézek, hébe hóba írogattam a fórumba és úgy látom, hogy most is túltoltam, visszább vonulok.
Hát minden speka részvényesne olyanoknak, mint nekem, itt nem lehet shortolni, ami azt jelenti, hogy nemrég vette vissza, tehát emelkedést vár. Tudom, hogy ezeket a nick neveket emlegettétek már és nem kedveltétek túlságosan, de hátha megváltozott és már jó fiú lett, vagy megkomolyodott. Látod már saját arca is van.:)
Appeninn Holding Nyrt.