Az a sok bennfentes információ. Minden papirnál hallasz ezt azt. Azok valójában csak egy álomvilág részei. További jó -beszélgetést magaddal, kedves valaki1 és így tovább.
Nem is tudom mire számolt az aki ML-t ide várva azt hitte hogy az rv-t jut valami. Már bebizonyosodott hogy semmi nem jutott volna, van egy pár ML cég ahol semmibe veszik az rv-t
Ne haragudj,de ez valami betegseg h szelektiven olvastok es ertelmeztek,v egymastol tanuljatok? Komolyan szajba kell ragnom amit lentebb irtam? Hat olvasd mar el egy kicsit figyelmesebben,epp azt mondtam h nagyon bizom benne h nem megy az otvenes szint ala,mikozben mas ennel joval alacsonyabb arat vizionalt! Oda miert nem jottel ezzel a suket szovegelessel? En pont az ellenkezojet irtam,ember!
Úgy csinálsz mintha csődbe lenne a cég XD Jah, szemét módon tolták a részvényt kifelé, de a jelenlegi árszint eléggé reális...szép számokat közölt a cég, fejlődik, ugyan hogy kerülne át alá az ár alá amin tőzsdére jöttek? Vicc
Jol tudod,es jol is latod a tortenteket. Nagyon sokaig en is azt hittem,h a 180 napos letolasaert megy a machina, de a mostani hir tudataban sajnos vilagos h egyszeruen arra hasznaltak a felvasarlos kamuhirt,h vmelyik nagytulaj csokkentse a rv allomanyat. Ennek mindossze csak az mond ellent,h hatalmas adagok azert nem mentek ki meg igy egy evre visszatekintve sem. Vki lentebb kerdezte,h 30-40? Fogalmam sincs,de azert nagyon bizom benne h ujabb lokalis aljat nem fog utni (55-52 ala). Bar amiota meglattam az egy eves chartot,kb millioszor az ott1 jut eszembe,ott ment hosszu hosszu honapokig 300 korul a vonalzo,aztan nem hogy kitort,hanem felezett/harmadolt azota. Nekem ez eleg rossz omen,bizom benne h erosen ramcafol a papir,bar azt meg en sem gondoltam,h a tegnapi kijelentesem a szerdai 57-rol ,nem hogy negativ,hanem pozitiv szcenario lesz.
jelentési kötelezettség bizonyos határérték átlépésekor keletkezik. de mondjuk ha valaki 36%-ról 30%-ig csökkenti a részét, arról nem kell. csak ha 25% alá megy. ha jól tudom :)
itt erőteljes közkéznövelés (értsd: tömés) történt a Mészáros hír bedobása óta... gondolom majd egyszer közlik az aktuális tulajdon %-okat, és látni lehet, melyik nagytulaj szórta :)
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611