Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Úgy látom a híváslistából, hogy kbrnek nem tetszik a róluk alkotott véleményem, bezzeg akkor is hívott, amikor segítség kellett, aztán jol átbaxott mindenkit. Mivel csak a vérnyomásom megy fel ha rájuk gondolok, v meglátom a topicot, amit azért nyitottam, hogy a negatív hangokat kiszűrjem. Végül nekik lett igazuk, ezérrt úgy döntöttem, hogy bezárom.
Ezt most miért írod? . Jól tudod, hogy a felmentvény megadásában történő szavazás gyakorlatilag minden gazdasági társaság éves gyűlésén lényegi pont, legyen szó nyrt-ről, vagy akár kft-ről. Szóval ennek a kérdésnek a napirendre kerülése/tűzése nem egy extra dolog, része a cégek szabályszerű működésének. . Csőd nem ettől lesz, de abban igazad van, hogy csőd esetén az ügyvezető ebbéli felelősségét törvény szabályozza. Szóval fölösleges kelteni a hangulatot...
Hujujj ez nem tréfa, itt biz csőd lesz!!!! 😕😕😕😕 “Az ügyvezető köteles megtéríteni e minőségében eljárva a társaságnak okozott károkat. Az ügyvezető társasággal szembeni felelősségére a szerződésszegéssel okozott kárért való felelősség szabályait kell alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az ügyvezető kimentheti magát a kártérítési felelősség alól, azonban ennek szigorú feltételei vannak.Az ügyvezető akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt ellenőrzési körén kívül eső, a szerződéskötés időpontjában előre nem látható körülmény okozta, és nem volt elvárható, hogy a körülményt elkerülje vagy a kárt elhárítsa.A FELMENTVÉNYA gazdasági társaság legfőbb szerve a vezető tisztségviselő kérésére felmentvényt adhat. A felmentvény kiadására rendszerint a beszámoló elfogadásával egyidejűleg, az előző üzleti évben kifejtett ügyvezetési tevékenység vonatkozásában van lehetőség.”
Este azt almodtam, hogy Putyin magara zarta az ajtot, es megnyomta azt a gombot amivel Atom Bombat kuldhet Kijevre! Hat nem.szornyu egy alom? Meg jo hogy mi nekunk lesz vizunk.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)