Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én most is csak azt csodálom, hogy vannak, akik napi szinten képesek ezt nézni. Nekem nagyon régről van belőle, hála istennek nem sok és nem is érdekel már, hogy mi lesz vele. De akik itt nagy összeggel vannak benne, azokat nagyon sajnálom. Ez a részvény sokkal szebb napokat is látott ( econet) időkben...
+ 😂 + Valakik még mindig meg tudnak itt lepődni, pedig csak a szokásos Deltás mozgás van.... kb. 3 hónap alatt - 20 Ft - valóban megérdemli a papír hajrázást, mint halottnak a csók - 👵 - Így az árfolyam itt ne zavarjon senkit se, mivel többen már megírták, hogy majd valami lesz esetleg valamikor.... idő pedig itt bőven van!
én se tudom ezt már hova tenni, ilyen alapon meddig, bármeddig eshet, mi a fasz már ez az egész? manopi is itt osszte zagyvál mindent miközben az árfolyam folyamatosan esik, azért mert zöldkötvényt terveznek venni, miért is kell folyamatosan esnie az árfolyamnak? miért nem veszik meg az esést vagy egyáltalán miért esik ennyire, ha őszre 210 felett lesz? Manopi biztos tudja a választ
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.