Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Minden meghúzásnál feljebb kerül az átlag beker ár. Szvsz ez 140 közelében lehet és a többség nem fogja 160-nál adni. Úgy gondolom a következő meghúzásnál 200 felett lehetünk.
Jó lenne ha nem lecsorgás lenne megint egy hónapig hanem mégegyszer utoljára úgy megkapálja a felső szintet hogy át is üti ezzel megnyitva a tért felfele
Mindenkinek volt lehetősége realizálni ma megint. Ezt a nagyok közül, aki mondjuk nem 10k részvényen csücsültek meg is tették. Vannak páran akik már nem annyira aktívak mint korábban, szerintem ki lehet találni. Akik még ismét nem adtak, na azoknál világvége hangulat.
Hát ez az. A másik oldalon sem elsősorban a kispénzűekre hullhatott a manna. És még zöldön belül le is zavarodott a folyamat éppen a résbetöltésig eljátszva, megkomponálva. Kb. 1.5 milliárd ft és több, mint 10 millió papír. Ez olyan átadás szagú volt inkább, de az majd úgyis kiderül, vagy nem. De lehet csak tömés volt, mert már ilyenre is volt példa (ebben most kevésbé hiszek).
Meg tudom érteni azokat akik ebben a hurrá hangulatban belevettek. Ebben a papírban ez benne van. Ez szimplán speka rally volt szigorúan szvsz! Lsd futur ott is két névvel rántották meg majd szépen visszakorrigált a helyére. Itt is ez volt. Ha elcsíped az elejét jó vagy ha nem ülj a kezedre és ne vegyél. Ha meg vettél kivárhatod a következő húzást. Sztem érdemes kivárni.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.