Mivel egyes topicokat úgy érzem lassan szétoffolunk, többek között én is, azért nyitottam ezt.
Ha úgy érzitek van olyan, ami nem kapcsolódik közvetlenül a kereskedéshez, de egyetlen témához sem köthető közvetleneül, akkor azt ide írjátok! Vagy lehet olyat is, ha valaki egy másik topicban kérdez valakitől valamit, de a válasz már nem illik bele abba a témakörbe.
Azért annyira nem volt hangos, hogy zavarjon a meccs nézésben. 3:0-ra nyertünk, kellhet ennél több bárkinek is éjszakára!? :-) 12 év... egy kétévesnek valóban értelmezhetetlenül hosszú idő! (lenne) De valójában kevesebb mint eltelt éveim számának negyede. Ugye milyen furmányos matematikai feladványt adtam Néked!? :-) Ennél jóval fiatalabb csatalovaknak is ajándék már egy golyó. Amennyiben még nem csicsikálnál akkor jó éjszakát, ha már igen akkor is. Elteszem magam holnapra, mert jó munkás ember lévén vasárnap délelőtt dolgozom. Most ne hidd el :-) én sem hinném de most tényleg igazat beszélek.(kivételesen:-) Ráadásul ez már a harmadik vasárnap zsinórban. Hát élet ez? :-)
Tegnapra két világvégét ígértek (minimum) és ennek ellenére is emelkedett az Estmédia 10%-ot. Éppen ideje volt leporolni ezt a topicot mivel több mint hét éve ember nem járt errefelé. Tudod, hogy ezzel feltámasztottál néhány egyéb halottnak hitt topicot? Például: Csend topik-azoknak akik semmihez sem akarna hozzászólni és a Károgó topik ! Jó néhány teljesen eseménytelen év újra "megnyitottak"! Köszönhető Neked!
Egyelőre nem! Mármint, hogy nem randizol:-) Amúgy ez tényleg remek hír, mivel a meccsen kívül nekem is a függetlenség a mindenem:-)Hamarosan jön a következő meccs a kedvenceimmel Hajrá Barca!Utána úgy fél 11 magasságában akár "randizhatnánk" is, függetlenség szeretete ide vagy oda. Nos? Persze megértem ha inkább alszol már azon a késői órán De sebaj! Holnap is van nap(ha minden a terveim szerint alakul).
Már mint melyik fent említettet? A 78 fillérest vagy a 200 forintost? :-) Egyébként vannak olyan nők akik nem szeretik a pénzt. Mondjuk én még egyel sem találkoztam de vannak:-) Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a legtöbb nő csak a pénzéért "szereti" a hapsiját. Engem például pusztán a pénzemért szinte lehetetlen szeretni :-)
nyeretlen 2éves hsz-e
Jól van akkor! Ha Te így...:-) Majd hétfőn veszek ebből a " szutyokból" 30-ért (forint és nem fillér) és amikor majd eladom 200-ért akkor visszatérünk a kérdésre. Nekem nem sürgős:-) amennyiben Te kifejezetten a szegény és anyagilag (egyben fizikailag) is igen legyengült pacikat szereted akkor majd eladom 78 fillérért(jó esetben) ahogy Exék szeretnék:-)
mutass nekem egy ilyen hülye nőt, aki a fent említett pacikat keresi......:))
jó, hát természetesen a lefekvés előtti szellőztetés alapvető dolog, de ez most sajna kevés. Párásítani és arcszaunáztatni már nem lehet, mert felülfertőződhet.
Ezt nem mondod komolyan.
Az a bajom ezzel az egésszel, hogy legtöbbször olyan szülők viszik be betegen a gyereket, akik otthon vannak.
Megtehetnék, hogy otthon tartják a gyereket, de beviszik oviba. Hát én gec vagyok tudom, de szoktam nekik szólni, mert nekem nem mindegy, hogy 1 vagy 2 hétig otthon kell e maradnom a gyerekkel. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy két havonta otthon maradjak.
Az csak természetes, hogy minden szerről kikérem a dokinéni véleményét.
Egyébként, úgy tűnik javul a helyzet. Voltunk ma röntgenen, ami teljesen jó lett. És fül-orr-gégén, ahol azt mondták, hogy javul a helyzet.
Az orrvérzésre azt mondták, amit gondoltam, hogy attól van, mert az egyik orrspraytől kiszáradt az orrnyálkahártya. Physiomert kell neki nyomatnom, 1-1 ampullát orrlyukanként ez elvileg átmossa az arcüreget és folyósítja a folyósítani valót és nedvesen tartja a nyálkahártyát. Ezt naponta 3 szor. És továbbra is szívnom kell porszívóval, csak óvatosan. Hát egyelőre itt tartunk. Jövőhéten még itthon maradunk az biztos. De utána, már remélem mehetek dolgozni, a háztartásbeli munkakör nem nekem való, egyszerűen alkalmatlan vagyok rá. :(
Általásos társalgó
Ha úgy érzitek van olyan, ami nem kapcsolódik közvetlenül a kereskedéshez, de egyetlen témához sem köthető közvetleneül, akkor azt ide írjátok! Vagy lehet olyat is, ha valaki egy másik topicban kérdez valakitől valamit, de a válasz már nem illik bele abba a témakörbe.