Annyira jó indikátor Jenő, hogy hálából nyitottam neki egy számlát, azt csinál vele, amit akar (amíg el nem fogy a tőke). Két kikötés van: tőkeáttétet nem vállalahat, és elmondja, hogy mit vett vagy adott.
Egyébként meg a vg-ben hétfőn 7000-es DJIA-t jósol egy elemző technikai alapon. Ennyit az elemzőkről. Szerinte m is bullish a piac. Még a Motorola-buktára is csak mennek fefelé.
Törölt felhasználó2001. 04. 10. 08:30
Lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, melyik Jenőről van szó? Egyébként most olvastam egy technikai elemzést és azok alapján igazad lehet. Nem nagy emelkedést, de bullish hangulatot jósoltak.
Ismerem Jenőt. Végigülte longban az egy év esést, nemrég eladott mindent, és most a shortolás rejtelmei felől érdeklődik és összeomlásról beszél. Amióta világ a világ, Jenő a rossz oldalon áll, márcsak ezért is hiberna a medvéknek...
Törölt felhasználó2001. 04. 09. 10:33
Mate! Nem hinném, hogy hibernálni kell a medvéket, elég ha bóbiskolnak kicsit. Szerintem csak korrekcióról van szó.
Na, vegre elkezdtek adni az un. regi gazdasagot is, DOW, FTSE is lassacskan medve-territorium. Mar csak a FED-tol kell felni, szereti megmenteni a vilagot...
Csak a befektetési alapos cikkben leírtakat tudom megerősíteni: az EU konvergencia felgyorsulása sokat lendíthet a piacon. DE érthető, ha Yoshito Mori és Törökország után a befektetők jobban figyelik a belpolitikai helyzetet. Szerintem a jövő évi költségvetés megszavazása után ők is megnyugodtak kicsit. Jöhetnek a nagy tételű vásárlások.
Oázis a medvéknek