Én nem szoktam berakni eladást, ha nem megalapozott. ;)
Sőt, az RFV-nél eszemben sincs keresni egy jó ideig az eladás gombot.
Volt, hogy már túl mohó voltam máshol a 8%-kal, és lett belőle 3. Itt viszont a korábbi 30% után lett volna 100 felett jóval, ha most nézzük, akkor már lassan 200% is. :))
Ahogy a mostani 50%-ból is lesz még jócskán több, reményeim szerint. Igaz, most nem is azért tartom, mert mohó lennék, hanem mert még nem kéne eladni, ahogy korábban sem kellett volna... :(
Megnéztem, mit írnak a Concorde-os tanácsadók az RFV-ről, hát továbbra sem változtak. :d
Azt írják, egészségünkre. :))))))))))
Persze, ha 3 hónapja vetted, akkor is van közel 50. Nekem még van 4000 alattról vett, de van 8000-es is. Viszont mindenki elkezdi egyszer (ha elkezdi) és akkor az elején még 10 % alatt van, szóval őket is meg lehet érteni.
Jelentem, nagy cápák a vízben. Apró piranha az ellenoldalon, de nem lesz ereje egyedül.Max 8800-ig tudja majd letolni, de a cápa picit nagyobb és éhesebb....
3-4 % nekem túl sok, ha kevesebbre rakom akkor meg rizikós és bosszantó ha lejön érte. Reggel beraktam egy szerintem nem megalapozott áron eladásra, hátha......simán átrobogott rajta :-) Ez van. Ha olyasmit emelkedett volna mint általában 1-2% akkor még meglenne. Vigasztalódom a Bux shortommal.
Valóban igaz amit írtál "holnor" hiszen az EPS elemzések nem lettek frissítve - az új projektek eredmény emelő hatása - nincs "beárazva", ezért mutatnak ki ilyen "magas" P/E értéket. A részvényárfolyam "hirtelen" emelkedése sok befektetőnél "a káprázik a szmem..." jelenséget válthatja ki. De, ha egy kicsit elgondolkodunk milyen projekteket nyert a társaság, az emelkedés megalapozottnak tűnik. A társaság vezetősége lehetséges, hogy elég konzervatív számokat jelenített meg a megnyert projektek előrejezéseiben, és lehetséges újabb projektek megnyerése is. Lehet hogy valaki vagy valakik már tudnak valamit......
Csak gondoljunk bele Gyergyószentmiklós (lakosság kb. 35000 fő, 2008 adat) teljes fűtését az RFV Nyrt. fogja szolgáltatni, és a megynyert üzletek...........
Szép az RFV, jó az RFV, tudom, nagy jövő..... de 25 napból 22nap + volt, 3 nap -.
Ennyi. Minden sorozat megszakad 1x, gondoltam inkább nem várom meg.
De miattatok remélem, nem lesz igazam :-)
Törölt felhasználó2010. 09. 22. 15:30
"Kapaszkodjatok fogjátok meg jól a korlátokat mert esés jön 7800-ig. :)
Sarpac "
Ilyenkor nem kéne egy bocs, debil vagyok, vagy valami ilyesmi?
,
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....