Máté92

Regisztráció: 2019-01-05 10:41:34

Hozzászólások száma: 380

Utolsó hozzászólás: 2020-06-24 17:17


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 17:17
vannak akik azt hiszik az OTP=Csányi birodalom :) Látható a tulajdonosi struktúrában a valós arányszám. Ne higgy a szóbeszédnek, csak beszéd a pusztába!:) 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 17:00
Sanyi bácsinak is ki kell állni minden negyedévben a tulajdonok elé a szőnyeg szélére és be kell számolni az elvégzett munka eredményességéről. 
http://www.viszki.sulinet.hu/tananyagtar/gazdasagi/halasz/RT.pdf
Én úgy látom a nyugati pénzvilág elégedett az elvégzett munkával, eldobálnák 75%-t ha nem így lenne. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 16:38
ne feledkezzetek meg a részvényeskről se
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 16:37
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 14:36

 úgyse  olvassátok,  el a lényeg
5.1.1. központi értéktári szolgáltatások a hazai értékpapír-infrastruktúra központja a KElER Zrt., illetve az ennek többségi tulajdonában álló KElER KSZF Kft. a KElER Zrt. jelenleg Magyarországon az egyetlen központi értéktár és egyben a Hu-val kezdődő ISIN-kódok kiadásáért felelős szervezet.31 a KElER Zrt. szakosított hitelintézetként működik és vezeti az értékpapír-számlákat a bankok, brókercégek, illetve hasonló külföldi intézmények számára. a KElER Zrt. nem vezet értékpapír-számlát magánszemélyek számára, tehát a KElER-ben kibocsátott értékpapírokhoz (hasonlóan a leggyakoribb nemzetközi modellhez) a nem pénzügyi szektor, beleértve a háztartásokat is, a pénzügyi közvetítőkön (letétkezelőkön) keresztül fér hozzá („indirect holding” modell).
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 14:23
Keler zrt az értékpapír piaci elszámolást és letétkezelést végzi, Nem brókerház!
olvasni való
https://www.mnb.hu/letoltes/mt-86.pdf
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 08:52
hasznos egyszerű lényegre törő olvasnivaló határidős ügyletekről.
https://slideplayer.hu/slide/13092742/
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 24. 08:31
A szerző feltételezi aki olvassa a cikket az tájékozott a jogkeretről :)
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 17. 08:59
A gazdasági globalizáció áldásos hatásai nem teszik lehetővé a hosszabbtávu ellenségeskedéseket az országok között. Feszültségek természetesek. Soros jövőbe mutató világképe is ez szolgálja, lebontani az ellenérdekeltségeket egymásra utalva együtt haladni előre. Nem gondolom hogy visszazuhannánk a nemzetállamok szintjére. Egy korszak volt a nagyhatalmi rendszer, de szerintem vége, az angol hajó elsüllyedt, amerika hanyatlik, az oroszok is helyükre kerültek a kialakuló új rendszerben nem lesznek nagyhatalmak egymásra utaltság lesz. Itt a covid példa hogyan fut át a rendszeren a legkisebb rezdülés is.  A gazdaság a populáció növekedésével együtt növekszik, eddig sem azért növekedtünk mert minden gazdasági szakember zseni, a munka elismerése mellett egyszerű következmény. Azt gondolom ez is volt a cél az üzleten kívül.  Béke munka pénz
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 12:38
Szerintem sok belépésem beírtam, ha ez neked nem a hullámok trédelése... Mások a hullámok is számunkraNem tűntem el írtam... Még írtál is vissza igaz nem rámkattintva, Valami ilyesmit "méghogy bikapiacban 6,8% esés" Olyanokat ami tetszik nem tudok írni, mást gondolok másképp működöm, Mint topik tulajt tiszteletben tartalak. Ez a Te topikod! Isten áldjon benneteket! És sok sikert mindenkinek. Már megfogalmazódott a fejemben a stressz elkerüléséről egy írás amit 38200 elérésekor akartam írni. Én ostoba azt gondoltam van kinek segíthet. Mert ez egy szakmai topik lenne, erre a szakma felhívta a figyelmem. Már írhatnám is, De tudjuk a véren verejtéken vett tapasztalattól nincs értékesebb. Igazad van tessenek megverejtékezni érte! Egy ajándék:) Na jó meg egy kis piszkoszkodás:)
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200616v00sqdshc.png
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 12:11
ja csak 5% mozgás
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 12:05
Hát annyit bátorítanálak. Amióta létezik értékpapír piac azóta így működik (sokszáz év). Ennek nem lenne szabad új infónak lenni számodra! Arra gondolok valszin valami másra figyeltél, mikor elkezdtél érdeklődni a piacról! Gondolom az kötötte le figyelmed mennyi lehetőség van benne és a nehézségekre nem gondoltál. Kialakíthattál egy hamis képet magadban (napokban írtam: hintaágy nyomom a gombot egy hideg sörrel a kezemben a hintaágyat meg összeszereli valmi lúzer aki nem tudja csak a gombot kell nyomni:) ) Most már ismered ezt az oldalát is a piacnak! Kezdheted újra gondolni a megszerzett tapasztalatokat beépítve. Vagy ki is dobhatod az egészet, pl élelmiszert árulni kevésbé kockázatos, kiszámíthatóbb bár érdemes figyelembe venni ott se ismert a holnap! Csak valószínűsége van! Nem titok, nagyobb hozam, nagyobb kockázat! Ez így marad!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 10:49
"Ez igy rulett és nem kereskedés."
Van a pénztől is nagyobb hatalom a törvényhozás hatalma! Jogkörök, kötelezettségek! 
Amúgy a nagybani zöldségpiac is így működik, csak azt egyszerűbb átlátni. Kereslet kínálat, támogatási rendszer, szabályzási következmények. Körítés is van az árakhoz, egyik nap ennyi a paradicsom másnap meg már más áron forog. Ez széles körben elfogadott! Senki nem kiált mutyiról! Pedig nemsok különbség van, piac piac.  Ez értékpapír az meg zöldség! Csak arra nem fogadsz. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 09:35
"És ettől még nyilván jöhet esés a tőzsdéken a következő hónapokban, de az is látszik hogy a jó tőzsdei hangulat megőrzése túlságosan fontos szempont lett a világban."
ugye ugye a főnök és csapata mindig hülye! 
a Pipacs utca 24-ből a speki tudja mi a tuti, mi kell a világnak! hmmm...
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 16. 07:44
Szia Simpy! 
Hááát elég  nagy volt! Többen látták a medvét a málnásból kirohanni, pedig csak zörgette a málnabokrot, ozzsonnyázott:) Mindig itt van a közelbe messze sosem kóborol 3-5 nap és újra hallani, lehet kis is kukkant, ha unja a mánnát lehet ki is ugrik!
csak erős idegzetűek kattintsanak
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200616v00sgk9n3.png
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 15. 12:18
TA alapja a trend meghatározás. Bika=magasabb csúcsok magasabb aljak, Maci fordítva, mer itt minden fordítva van:) Nekem úgy tűnik a szakma megfeledkezik az alapokról. De lehet csak azt hiszi, van olyan szerencsés hogy elkapja a tetőt! Nem lehet óriás pakkokat egykét nap alatt fordítani, szépen lassan jusson is maradjon is. Lehetőleg inkább maradjon mint jusson!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 15. 12:04
Ha azt gondoljátok elkapjátok a tetejét akkor értem... minden medve egy korival kezdődik, de nem minden kori a medve műve
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 15. 12:01
nemszívesen pofázok bele mások várakozásaiba,  ne is vegyétek figyelembe, egy betűt se! Tény idegesek világszerte a szereplők, a helyzetet tekintve nem is csoda. Lehet leszórják ha úgy döntenek, de és de a napi chart az indexekben messze van a medve piactól, még egy új mélypont sincs, eddig! A vérszomjas dögnek árnyéka se látszik! De ez Ta nem?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 15. 11:28
igen, recseg, ropog, hasogat, hirek erre események arra, spekulánsok összevissza szaladnak, míg elnem fáradnak. a pénz emberek meg mennek, amerre ők gondolják, arra az irány emerre pénzt tolják.elméletek, indikátorok, színes vonalak kuka, marad a chart meg a mutyi
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 06. 13. 18:59
Tesó engem nem zavar én tudom hogy különbözőek vagyunk mindannyian. Talán értenéd miről hadoválok ha megélted volna azt a robbanást amit a TA oktatás hozott. Úgy értsd van valami ami nincs a köztudatban, mindenki csak les merre mennek az árak, vérre menő viták folynak az eseményekről, nagyelmék csapnak össze rajta. Majd egyszer csak megjelenik egy halom TA szakértő a semmiből és ezzel mindenki megvilágosodik a események értelmezésében. Beköszöntöt a spekulánsok aranykora. Na azóta is tart! Nem hinném hogy a TA nagy hatással lett volna a nyerő bukó arányszámra!
Vannak akik szerint a TA azoknak való akik másként nem képesek értelmezni az eseményeket mert túl bonyolult összefüggések alkotják. Ezért ezzel szélesíteni lehet a résztvevők körét. Magyarul pl hagyjuk a gyorsjelentéseket ahhoz ész kell hogy olvasásakor tudjuk is mi is van odaírva.  Leegyszerűsítjük amennyire lehet és lám mindenki érti!  Ergo lesz ügyfél!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek