Dabeba

Regisztráció: 2019-03-20 01:45:37

Hozzászólások száma: 58

Utolsó hozzászólás: 2019-08-13 16:49


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

4IG részvény 2019. 08. 13. 16:49
Azért a "közkéznél" is van némi mennyiségű papír - pénz - befektetői akarat - stb. és a "közkéz" is része egy papír árfolyam alakulásának - főként rövidtávon amiben a fórumos társaság nagy része kereskedik! Itt kb. 5-6 befektető van, aki hosszú távon gondolkodik! A hosszú táv nem azt jelenti hogy minden nap ír a fórumra :) hanem azt, hogy tényleg tartja a papírját ha törik ha szakad! A legtöbb itt lévő úgy sír vagy nevet ahogy a pozija megkívánja :) jó színész csapat állna össze ha arról lenne szó :) végig nézem a mostani fórumosokat, és azt látom, hogy jópár mostani hangadót pár hónapja még az egész társaság elküldött a jó büdös ....be :) mert minden nap lehúzták a papírt, most meg ők az egyik legnagyobb felbeszélők, szóval............ :)
4IG részvény 2019. 08. 13. 16:37
Van az a jó öreg mondás, hogy "sok kicsi sokra megy"! A kicsiket sose szarják le, azt csak sokan úgy gondolják :) Bumm te pedig inkább ne engem oktass :) én folyamatosan benne ülök a papírban, akkor is ha most úgy gondolom, hogy szopatás van, de te hol így hol úgy szövegelsz, ahogy épp a pozid kívánja :) vissza olvashatjuk ha gondolod, az pedig ne érdekeljen, hogy ha vesztek, az legyen az én bajom :) ahogy az is ha nyerek :)
4IG részvény 2019. 08. 13. 16:32
Egyszerűen nincs oka, hogy 1200 legyen ahogy rice írja minden nap! Én most is azt mondom mint tegnap (az is megállta a helyét) Bedobtak egy ilyen felrántást, hogy ne legyen világvége hangulat a részvényesek között, és amikor kicsit erősödik a vételi oldal, és jönnek az előbbi hatására a vásárlók, akkor majd szépen megy tovább az eladás! Ennyi papírt már nem a kicsik adnak, de a látvány hatására viszont pontosan ők vesznek ............. ez is szvsz!
4IG részvény 2019. 08. 13. 16:25
Bátor volt aki kihúzta 920-ig, bár azért azt ne felejtsük el, hogy az csak 70-80 milla volt, ennyi a legtöbb fórumozónak is van, nem gondolom, hogy ez egy óriási cselekedet volt, de szerintem vakarni fogja a fejét, amikor a felhúzás ellenére vissza csorog a héten 800 alá! (szvsz)
4IG részvény 2019. 08. 12. 15:32
Még annyit, hogy ötödölés előtt milliószor álltak több szinten is 18-20-k-s pakkok eladói és vételi oldalon is, az annyira nem idegesített senkit, mint most a rosszabbul kinéző 90k :) az az igazság, hogy meg kell gyorsan venni azt a 90s pakkot ha beteszi a koma, és akkor nincs miről beszélni :)
4IG részvény 2019. 08. 12. 15:30
Egy 90k-s pakk téged félre vezet kereskedési szakasz alatt??? Akkor majd mielőtt én is szeretnék eladni külön jelezni fogom, hogy nem viccelek........ ne már .........! Akkor más meg mondhatná, hogy a 895-ös vevő téveszti meg ..........! Inkább használd ki azt a 90k-s drága kedves eladót ...........!
4IG részvény 2019. 08. 12. 15:25
Nem tilos :) vagy igen? :) ráadásul azt írtam, hogy: szvsz egyébként is "beetetés" de a kereskedés ezen szakaszában ennyi papírral ez simán lehetséges! Lehet valamelyik drága fórumos társunk szívatja az embereket, mert tudja, hogy hogy fognak rá reagálni a népek :)
4IG részvény 2019. 08. 12. 15:20
Kereskedési időben ez pont nem büntetendő! Kizárólag nyitó, és záró szakaszban nem lehet így befolyásolni az árfolyamot! Ráadásul, az sima kereskedésnek minősül, ha valaki betesz 90000-et majd amikor látja hogy megveszik, akkor a maradékkal feljebb áll! Te gondolom nem így tennél, hanem azt mondanád, hogy bánja a kánya, ha már elkezdték venni 910-en azt a 90000-et akkor "ott is hagyom" örüljön csak a vevő, mit nekem az a pár százezer amit akkor nyernék ha magasabbra állok" :):):)
4IG részvény 2019. 08. 12. 15:14
Ez most komoly? :) Minden tiszteletem a tiéd Barack, régóta vagy már itt, de ez kicsit gyerekes :) Miért nem állhat be egy eladó kereskedési idő alatt akármennyi darabbal, és miért nem gondolhatja meg magát :) ne viccelj már :) az egy dolog, hogy ez kiben milyen érzést kelt, de szerintem tök legális! Ha nem lenne az akkor, hogyan működne a tőzsde???? Hagyjuk már ........... :) ráadásul szvsz ez pont nem leszorítás volt, és van, hanem beetetés :) ugyanis a hülye is tudja, hogy a legtöbb ember ilyenkor leszorításra gondol, "mondván, hogy a nagyok olcsón akarnak bevásárolni" éppen ezért amikor a nagy pakk kiáll akkor mindenki elkezdi gyorsan vásárolni a papírt, a nagy pakkos pedig apránként majd eladogatja a papírt............. gondolkodni kell egy kicsit, ez sima beetetős kiszálló volt, van lesz! szerintem megyünk le 800 alá sajnos hamarosan!
4IG részvény 2019. 07. 30. 17:19
Ez egy újabb elkeserítő nap volt, folyamatos eséssel .....! Csak a napizók miatt zárt vissza kissé, de az elmúlt esős napok tendenciája sajnos folytatódik! 
4IG részvény 2019. 07. 30. 14:59
Sem a 4IG, sem az Est, sem az Ott1 részvényeseinek nem jó az, hogy ennyi “konkurens” cég alakul! Kizárólag a NER nek jó, hiszen a pénz a végén mindegyik cégből hozzájuk folyik!!! Szóval most egyik papírban sem jobb mint a másikban!
4IG részvény 2019. 07. 30. 13:50
Vakarcs nincs ezzel semmi baj! Azzal viszont van, hogy nem is olyan rég ezek az emberek akik burkoltam megint lehülyéznek kinevették az est tulajokat, amikor ők azt mondták hogy IT cég lesz az est (visszakereshető)! Most nem hogy nem nevetik ki, hanem amellett kampányolnak (próbálva a kellemetlen szitut magyarázni), hogy igen ez várható volt, sőt most már kell véleményük szerint is egy konkurens cég! Ne már......! Az üzleti tény, hogy bármennyivel is, de egy konkurens cég csökkenti a mi bevételünket, és akadályozza a részvény árának emelkedését megfelelő ütemben!
4IG részvény 2019. 07. 30. 13:39
Te a cseh kettőt nézed??? Nem érted a lényeget, vagy csak hülyítitek itt az embereket??? Persze, hogy tudtak róla! Nekik tök mindegy, hogy van Est, meg bármennyi cég, mert a végén a szálak össze fonódnak!!! Nekünk viszont NEM mindegy, hogy ezt a pénzt csak a 4IG-n keresztül szerzik meg, vagy több párhuzamos céggel! Legyen már eszetek! Akkor lehet, hogy mindegy lenne, ha az összes papírban érdekelt lennék (bár az árfolyam akkor is esik) de nem vagy csak 4IG-ben érdekelt, és minden olyan megrendelés amit majd elvisz egy másik ner-es cég, az engem rövidít!
4IG részvény 2019. 07. 30. 13:24
Ezért vártuk a csodálatos Tsys-t, most meg már az is kevés????????? Na ne mond! Amikor 1000 felett írtam, hogy bőven leszünk alatta is, gyakorlatilag lehülyéztetek! Most akkor mi van? Tudom, hogy rossz azt látni mikor olvad a nyereségünk, de legalább a számunkra kellemetlen dolgokat ne próbáljuk már meg beállítani, hogy valami oltári jó dolog történt! Csak ennyit akartam!
4IG részvény 2019. 07. 30. 13:15
Kár ezt folytatni, mert komolytalan .....! Eddig  folyamatosan arról ment a szöveg, hogy a 4IG azért lesz nagy, és azért fog emelkedni az árfolyam, mert minden megrendelést mi fogunk kapni! Most hogy sajnos tényként tudjuk hogy az est konkurensünk lesz, így hirtelen az sem baj, Mert gyorsan mindenki megmagyarázza hogy most már nem is fontos hogy mi kapjunk minden munkát hiszen van abból bőven! Nem érzitek ezt viccesnek? Így is esett az ár, most pedig konkurensünk is lesz! 
4IG részvény 2019. 07. 30. 13:05
Persze minden sza.t meglehet magyarázni! Akár így akár úgy konkurens lesz! NER-es konkurens! Náluk egy helyre fog a végén futni a pénz viszont mi akkor is kevesebb megrendelést fogunk kapni! Az eddigi megrendelések sem emeltek az árfolyamon, és most ráadásul csökkenni fognak a megrendelés számok! Persze ezt lehet úgy magyarázni hogy jó az a másik cég hiszen mi nem bírjuk egyedül megcsinálni a munkát, de ez akkor is hátráltatja a mi bevételünket...... Szóval lehet a rosszat jónak magyarázni ezt én is tudom .....
4IG részvény 2019. 07. 30. 12:57
Ne haragudj, de ez egy nagy hülyeség! Lehet, hogy a NER-nek jó, de nekünk csak nagy szívás egy újabb NER-es konkurens cég! A mi pénzünknek ez árt és nem használ! Legalább a hülyeséget ne próbáld meg beállítani jó dolognak!
4IG részvény 2019. 07. 22. 14:11
Érdekes..... rinyálni.... egy hónapja kaptam az ívet, hogy hülyeséget írok, most egy hónap múlva T-Sys ide oda bement ezer alá! Most akkor mi van???? Pánikoltattam? Nem! Tudsz indokokat az emelkedésre, és az állítólagos fordulópontra ahelyett, hogy velem foglalkozol?
4IG részvény 2019. 07. 22. 13:31
Egyébként pedig aki régóta itt van, és figyel, az látja, hogy mikor kell adni-venni attól függően, hogy a nagy mennyiséggel rendelkezők mit írnak :)
4IG részvény 2019. 07. 22. 13:27
Mindig csak azt írod, hogy hova várod, és mindenki más tudatlan....! Tudom, hogy te vagy az egyik legrégebbi befektető, és akár befolyásolni is tudod az árat a pakkoddal, de te is csak a saját érdekedet nézed, mint én, és a többiek! Egyedül poreci ír legalább olyan meglátásokat, amit érdemes megfontolni..... te is ülj le 1-es!!!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek