Clemenza

Regisztráció: 2019-03-18 18:42:42

Hozzászólások száma: 109

Utolsó hozzászólás: 2020-07-01 19:06


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-16 06:57-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Globalis SzOpus Nyrt. szerda, 19:06
Kiüresítik ezt a szart teljesen. Ami értékes volt, az mára mind oda van. Maradt egy csòdtömeg! dákó is bekaphatja trixi után. Szemét, hazug dilettáns rablóbanda!!
Globalis SzOpus Nyrt. szerda, 18:56
A világ szégyene ez a fos. Trixi meg bekaphatja! Ilyen nevesincs "dzsumbóval" csak még jobban a melybe lökik ezt híg trágya papírt.  Hogy dögölnének meg, akik ezt csinálták/csinálják. Remélem, egyszer mindegyikre rárohad a műanyag lakat. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 22. 18:42
Hol lehet megnézni a kérdéseket és az arŕa adott válaszokat?
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 06. 02. 18:54
Eddig sem, ezután sem a kicsik miatt esett vagy emelkedett. Nyilvánvaló, hogy egy broki ceg fogja az opi nyakát már 2 éve. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 29. 19:23
Jogos! Látod, ez első blikkre nem is jutott eszembe! Biztosan azért, mert ilyesmiben sohasem volt részem. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 29. 17:53
Hát igen....k.rvára meg lettek szopatva azok a befektetők akik hittek ezeknek a szemeteknek, mármint a korábbi és legújabb menedzsmentnek. Egy nagy katyvasz ez az átláthatatlan cég, amelyből trükkök százaival veszik ki a sok tíz milliárdot, a tőzsdei céget meg egye meg a fene....kit érdekel!? Persze minden törvényes, hiszen a törvényeket is ezek segítségével alkotják. Maradjunk abban, hogy ez egy nagy kalap szar, mar mint az opus és úgy tűnik, hosszú ideig az is marad. 
Szóval Trixi kapja be.
Még a gáldákó féle hazudozók is. 
Az úristen sem tudja, hogy mire kell ezeknek az a bődületes mennyiségű pénz, amit pl. az ml család is kivesz a cégekből, mástól meg a morzsát is sajnálják.
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 27. 18:49
Szerintem ő is csak felveszi a hatalmas zsetont a semmiért....ő is vastagon benne van, hogy ez egy fostalicska lett. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 27. 18:48
Trixi meg a hosszú cici....:DDDD 
Ez jó, ezt lopom. 
Csak kínomban nevetek, mert nekünk már nagyon régóta nincs okunk az örömre, mert az opi hosszútávon a bét szégyene!! 
Szóval Trixi bekaphatja! 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 27. 18:38
Ez biztosan így van, de szerintem ha más ismert, elismert üzletember venne át, az is sokkal jobb lenne. Ezek a mostaniak leszerepeltek, ezt csak a hülye nem látja. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 27. 18:04
A vak is látja ezt a tényt, mármint azt, hogy régen elveszett a bizalom. Más cégek ilyen hírekre óriásit emelkednek. ez még itt döglődik, mert teljesen súlytalan és hiteltelen a vezetés.  A kopasz bezzeg megoldotta, itt már úgy tűnik semmi sem segít. Az ilyen töketlen gáldákóbeatrix féle vezetés már szart sem ér, valószínűleg miattuk sincsenek komoly intézményi befektetők. Itt már nem hat az elnyert több milliárdos vissza nem térítendő támogatás sem. Úgy vélem, ameddig az ml család kezében van ez a cég (is), addig itt nem lesz jelentős emelkedés. Mindenki fél ide befektetni....vajon miért? Ezen kell(ene) elgondolkodni annak, akit érdekel az opi árfolyama. Valószínűleg rajtunk kívül ez a mostani ár másnak megfelel. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 22. 22:52
Mindenkit tönkretettek, akik nem az elején szálltak be, pártállástól függetlenül. Sok embertől valóban óriási összegeket "loptak" el, mert hittünk nekik, holott ez az egész egy nagy átverés. Egy tudatlan, töketlen,tehetségtelen banda irányít, akik mindig megtalálták a módját, hogy osztalék soha ne legyen, kozben ők annyi milliárdot vesznek ki a cégekből, amennyi a ráfér a pofájukra.
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 22. 20:24
Még csak annyit: nyilván mindannyian tudjuk, hogy a tőzsde nem a szánalomról szól és itt farkastörvények vannak, de korrektséget, igazmondást, szakértelmet jogosan várnánk a bizalmunkért cserébe. Itt csak hazudozás, ködösítés, hozzánemértés van és azt látjuk, hogy éppen nagy ívben tesznek az árfolyamra. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 22. 19:54
Hasonlóképpen gondolom én is.Csak gátlástalanság és hazudozás jellemző erre a dilettáns bandára. Hatalmas pénzekért csinálják a kavarást, amihez nyúlnak, minden csak rosszabb lesz. A kopasz JG bezzeg jókor lépett jó irányba, és látni,  ha valaki nem hülye, hanem ért ahhoz. amit csinál, annak van eredménye.  Az opinál hiányzik a hozzáértő vezetés, sorra hozzák a rossz döntéseket.  Csoda, hogy ezek után már senki sem bízik a cégben?
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 22. 18:25
Ebben sok igazság lehet. A fantasztikus BuBe hir utáni óriási emelkedést (6 Ft HÖHÖHÖ) 3 nap alatt, duplázva visszaadta ez a fostalicska. Gálnak a látszat kedvéért van egy kevés részvénye, az ilyen tehetségtelen, hazudozó dákó féléknek és a többinek nincs egy darab sem, a korlátolt, buta ml családot meg azért sem érdekli az árfolyam, mert azt sem tudják miből, mennyi tulajdonuk van. Az is lehet, időközben a short brigád is visszatért ide, tudják,  itt bármit tehetnek. A töketlen, léha vezetők lesz.rják az árfolyamot, nekik eddig sem, ezután sem lesz az fontos.
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 20. 17:59
Ez pontosan így van, fejen tálaltad a szöget! Az ország leglehetetlenebb, legdilettánsabb vezetői mind az opusban ülnek. Lehet ez volt a felvételi követelmény, így legalább nem olvasni mindennap, hogy mennyivel gazdagodott Lölő (höhöhö). Igaz így is szitokszó már a puszta neve is, a butácska lányával együtt. Ezen túlmenően a holdingba nem csak a legostobább vezetőket, hanem kimazsolázva, a veszteségeket termelő cégeket is sikerült nekik beszuszakolni. El nem tudom képzelni, hogy ezek mit akarnak, egyáltalán céljuk-e, hogy ebből a katyvaszból legyen egy normális, nyereséges holding?
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 19. 18:40
Én is komoly veszteségre számítok.A Kall, a kályhagyár és a turizmus is masszívan veszteséges, itt már a könyvelési trükkök százai sem fognak segíteni. 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 19. 18:36
Nem tudom, mennyi az igazság és mennyi a legenda abban, hogy Lölő=m.elnök, de ha az így lenne, akkor nem döglődnénk 2 éve.  Szerintem. De sajnos nekem kevés infóm van erről. Mészáros L. mára egy pejoratív jelző lett (sőt, már régóta az...) naponta ezerszer elhangzik a neve, vele támadják milliószor a kormányt és a m.elnököt is és a következő 1-2 évben ez csak fokozódni fog. Nem is értem, miért jó ez a regnáló hatalomnak, mármint ez az óriási támadási felület. Valami komoly változás,  változtatás kellene, szerintem, de erre nincs szándék, ezért tartunk itt a béka segge alatt.
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 19. 18:20
Ugyanezen a véleményen vagyok.Ha nem Lörke lenne a fő részvényes, az árfolyam min.600 körül vagy felette lenne. Az állandó "mészárosozás", a feljelentgetések, az hogy a neve mára szitokszó lett, mind abba az irányba hat, hogy komoly befektetők nem bíznak ebben a cégben és nem vásarolnak "mészáros" részvényeket, max. nyomott áron és inkább shortolják. Ördögi kör ez, és nem látok olyan okot, ami miatt ez a helyzet megváltozna. Bármit  is jelentenek be, ez a trágya papír érdemben nem tud emelkedni. Ha Lölő és lánya eltűnne a cégből (ami persze soha nem fog megtörténni) az szerintem is jótékony hatással lenne az árfolyamra, bár akkor meg az lenne a kérdés,  hogy nyerne-e ennyi közbeszerzést a holding. Viszont azt látjuk, hogy hiába vannak sok milliárdos munkák, az intézményi befektetők számára felejtős az opi. Valami optimistább vélemény?
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 05. 19. 17:49
Minden szavaddal egyetértek.
A BÉT szégyene ez a sz.r, már jó ideje tudjuk,hogy a háttérben valami oltári nagy gazemberség (pénzmosás? árfolyam manipuláció? kisbefektetők kivéreztetése?) folyik. Az az érzésem, óriási nehezéket jelent a töketlen, tekintély nélküli, dilettáns menedzsment is és még más okok is....de csak találgatni tudok. Vélemény?
NEW OPUS GLOBAL 2020. 05. 14. 18:07
Kérlek szépen, minden szavaddal egyetértek. A részvényeseknek ez egy rémálom,  ami itt történik 2 éve. A bizalom teljesen elveszett, nyilván azért is, mert egy tehetségtelen, tekintély nélküli, nevesincs SENKIK irányítják ezt a összegründolt katyvaszt. Minden veszteségessé válik a kezük alatt, most pl. a kályha gyárról olvasni azt, hogy az is döglődik. Nagy ívben xarnak a kisbefektetőkre, akiknek elszedik vagy elégetik a pénzét. A vezetőség minősítése telitalálat,  meg az is, hol van (lenne) a helyük.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek