Clemenza

Regisztráció: 2019-03-18 18:42:42

Hozzászólások száma: 172

Utolsó hozzászólás: 2021-02-04 19:11


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-16 06:57-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL 2021. 02. 04. 19:11
Félre értettél....a mondandóm lényege pont az, hogy erős kétségeim vannak azt illetően,  hogy ez a fiatal foodbalista bármit is tud az  Opus sötét,  érthetetlen ügyeiről. Meg különben is : dákó sem mondott soha semmi érdemlegeset, akkor ez vajon mit tud mondani az átb.szott, kisemmizett kisbefektetőknek?
NEW OPUS GLOBAL 2021. 02. 04. 18:16
Talán te vagy az egyetlen, aki optimista és valamennyire védi ezt a tolvaj, tehetségtelen  gazemberekből álló bandát. 3 éve tátott szájjal nézik, hogy valaki(k) lemorzsolja az árfolyamot és talán soha nem engedik el a nyakát. Vajon kik? Esetleg mészaros és családja....vagy más,  aki rühelli orbánékat és a nert? Ez itt az 1000 ft-os kérdés. Mert, hogy ennek a tetves cégek az árfolyama csak esni tud, bármilyen pozitív hírre is,  nos ez nem lehet véletlen.
Beszéltél már az új kapcsolattartóval? 
Ha igen, mi  a benyomásod róla? Van neki valami halvány fogalma arról,  hogy mi folyik itt már több éve?
NEW OPUS GLOBAL 2021. 02. 04. 17:55
Ennyire! Már lassan 3 éve! Két lehetőség van szerintem: vagy a vezetőségnek vagy a NER legádázabb ellenségének a keze van abban, hogy ezt a tetű wc papirt 3 éve fojtogatják. Tiszta szégyen, mi meg alaposan át lettünk b.szva. 
A foodbalistával beszélt már valaki? 
trixi meg a bandája kapja be! 
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 29. 17:49
Ritka egy undorító, szélhámos, bűnözői gárda alakult ki az opusnál. A   nagy dérrel-dúrral beharangozott fúzió óta ez 3 éve csak döglődik, s az akkor még nagypofájú menedzsment azóta kussban van, érdemi megszólalásuk nincs. Lovak közé van dobva a gyeplő, a az.r.f.szúakat nem érdekli az árfolyam. Inkább HÖHÖHÖ. Meg sem mukkannak, mert semmi mondanivalójuk nincs. A BÉT szégyene ez a wc papír, s Kínaban biztosan kötél járna azért,  ami tették.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 28. 18:30
Megmondom őszintén, hogy kínomban, tehetetlen dühömben én is gondoltam arra, hogy valaki, valakik az Orbán miatti, mérhetetlen ellenszenvük miatt ezzel is ártani akarnak a NER "zászlóshajójának", hogy ti. mindig, mindenképpen lenyomják az árfolyamot. Viszont ez ellen az MNB tehetne, hiszen már volt feljelentés is. Mégis, minden ugyanúgy megy, lassan 3 éve.  Ha a főrészvényes és a vezetőség akarná, bőven tehetett volna ez ellen, vagy tehetne most is. De úgy tűnik,  mintha a beragadt kisbüfiken kívül mást nem zavar, nem érdekel az árfolyam. Vajon miért? Ez egy 1000 Ft-os kérdés.  
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 27. 20:21
Köszönöm. 28 évesen- gondolom-  nulla tapasztalattal, jó lesz oda süketelni. Ebből is látszik, hogy a ml család nagy ívben lesz.rja a kisbefektetőket, nekik nem érdekük a rv árfolyamának korábbi szintekre való emelkedése. A sok hazug ígéreteikkel becsaptak rengeteg embert, és mi ezután sem fogunk semmit megtudni tőlük. Ez a nyikhaj gyerek arra jó lesz,  hogy ilyen kb. ügyfélszolgálatos munkakört betöltsön. Tróger banda, hogy pusztulna el mindegyik!
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 27. 18:32
Biztos, hogy focista volt? Nem ismerős a neve. Egyébként beszélt már vele valaki? Van ennek az új kapcsolattartónak fogalma, hogy mi folyik itt 3 éve a szOpus-nál? Valószínűleg tőle is csak a sok rizsát, mellébeszélést kapjuk, mint dákótol...bár ez csak feltételezés. Egyébként meg trixi kapja be!
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 25. 17:56
Egy hangyányi túlzással azt is megkockáztatom, hogy ml talán azt sem tudja, hogy a tőzsdén van. Aki azt nyilatkozta, hogy "jó tévét" akár csinálni, arról mindent el tudok képzelni. Már régen megírták: az ügyvédek villával hányják elé az aláírandó papírokat, ő azt sem tudja, míg ír alá. Trixi meg....no, ő egy szinten van dzsubákkal .  Az üzleti életben súlytalan senkik, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan kell egy tőzsdei céget irányítani. Arról, hogy itt a részvényeseket csak az árfolyam érdekli... ők ezt magas ívben lesz.rják, őket ez érdekli a legkevésbé. 
Szegény opi részvényesek, szegény mi......jól megszívtuk,  akik hittünk ennek a tróger bandának. 
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 06. 17:38
Ugyanaz mint egy éve. Akkor 339-ről napok alatt 300-ra estünk, most meg 300-ról már 280 alatt vagyunk. A spekák csak nem eresztik el ezt a szart, hogy a rák mardossa szét.....mindenüket! Vagy lóf.sz trixi meg a családja adogatja ml alapjain keresztül? 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 31. 23:16
Köszönöm! Nagyon rendes ember lehetsz. B.Ú.É.K.
Természetesen minden sorstársamnak is!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 31. 22:53
Reménykedem azért, hiszen 2 felnőtt fiam van, de nem sietik el a család alapítást....nem úgy mint én, az opus rv vásárlást.   :)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 31. 21:46
Köszi a biztatást! Én is csak az unokának tartogatom, bár olyan szegény vagyok, hogy még az sincs, pedig már nem vagyok fiatal, sőt! :)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 31. 20:31
De jó lenne abban hinni, amit leírtál! 3, illetve inkább 2 elb.szott Szilveszter után ránk  férne egy olyan év,  ami minden normális, stabil részvény életében menetrendszerűen érkezik. Csakhát ez az opus, és itt minden másképpen, fordítva történik. Nem tudom miben bízzak, csak sodródom az árral. Nem hiszem, hogy van még valaki, aki ekkora bukóban ül....de ez az én bajom, miért hittem az ígéreteknek. A sorstársaimnak Boldog Új Évet kívánok! Jó lenne, ha ennyi szívás után végre a napos oldalt is megismerhetnénk, de erre nem sok reményt látok. Lesz, ami lesz, nem tudjuk befolyásolni a dolgokat.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 30. 19:11
Félre értesz! Ha -ne adj'isten- kormányváltás lesz, akkor maradnak el majd a nyertes pályázatok.  De kár ennyire előre menni, bő 1 év sok idő, addig bármi lehet. Pontosabban bármi is. A kilátások szerintem az opi tekintetében nem rózsásak, mert itt a részvényesek érdeke sokadrendű dolog. Hangzatos, hazug ígérgetések trixiék részéről, úgy nagy általánosságban, ami nem kérhető számon. Egy tőzsdén lévő cégnél csak egy dolog érdekli a részvényeseket: az árfolyam. Nos, az általában  hullámzik, de egy komoly cégnél mindig a helyére kerül idővel  Ez a szar meg csak szenved 3 éve.  A BÉT szégyene ez, lökőéket ez nem érdekli,  ő talán azt sem tudja, mikor mit vesz meg, mikor mije van. Ha esetleg eladná egy hozzáértő  konzorciumnak és/vagy tekintélyes, hozzáértő vezetők lennének a cég élén, akkor talán....ez a dzsubák is vajon meddig lesz a cég élén? Kb. június 30-ig. Lehetne erről a fosról egy leleplező tanulmányt írni, amely majd bizonyára el fog készülni, de ez minket nem vigasztal, hiszen itt rengeteg ember át lett verve a hamis, hazug igéretekkel. Az ördög vigye el ezeket a f.kalapokat!  Ez az újévi kívánságom a sok tetűládának 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 30. 18:31
A titász csak egy kis szelet, a nyertes kozbeszerzesek maradnak el. Fletó vagy fletóné.... milyen miniszter? Ugyanmár, ne röhögtess! Remélem, még a közelébe sem kerülnek a (milyen?) miniszteri bársonyszéknek. Itt nem értékteremtés folyik, ez nettó HAZUGSÁG. Érték temetés vagy inkább érték kimentés. Minden valamirevaló cégnél a részvényesek érdeke az első,  az opinál ez az utolsó helyen van.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 30. 18:19
Nagy kalap szar ez az opi, az is marad ilyen nulla vezetőséggel,  és igen, ilyen egysejtű mészárosékkal, beleértve trixit is.  Ezek
végtelenül tehetségtelenek, ez már bebizonyosodott az elmúlt majdnem 3 évben. Minden évben vezérigazgató csere, de semmi nem javul. Ha meg 2022-ben kormányváltás lesz, az opinak végleg befellegzett.  Már most sem jelent semmit a politikai hátszél, ez a spekák papírja lett végérvényesen. Trixi! Legyen olyan új éved, amilyet én kívánok neked! Remélem,  egyszer rátok rohad a műanyag bilincs. Mert ti csak átvertétek a kisbefektetőket! 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 08. 19:16
Persze láttam. Ez már nem annyira új. Legjobban trixi hazugsága bosszant , mikor először megláttam,  ösztönösen a szívlapát után nyúltam. Sőt azóta is!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 08. 18:01
Nem tudom mennyire új.  Kb.2 héttel ezelőtt néztem rá utoljára.  Akkor is mérhetetlen düh és hányinger fogott el, látva ennek a tolvaj bandának a névsorát, pofázmányait, hazudozásait. Úgy adják elő,  mintha ez a gigafos valami komoly holding lenne, pedig....
NEW OPUS GLOBAL 2020. 12. 08. 17:47
Magam is ugyanezt gondolom. Az egész sz.r, hülye, hozzánemértő vezetőség, igazgatóság, fb bizottság, mindenféle ilyen-olyan igazgató egy -az üzleti életben-  súlytalan senki.  Trixivel az élen kapják be! Csak azt nem tudom, hogy 3 év szenvedés után, hogy tudnak ezek tükörbe nézni? Hogy nem akasztották fel még magukat? A zsírsertés olyan hülye, hogy ő azt sem tudja, mikor milyen van, vagy nincs. Az igazi balekok mi vagyunk, mert hittünk ezeknek a tolvajoknak, pedig nekik a céljuk a kifosztás, a rablás volt. Értékteremtés....te jó isten!  Értekellopás, kimentés, leamortizálás: EZ TRIXIÉK SZENVEDÉLYE! 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 27. 18:48
De én nem erről beszéltem. Hanem arra utaltam, hogy komoly intézményi befektetők nem szállnak be egy olyan cégbe, ami nem egy pozitív, jelentős fejlődést magában hordozó irányt mutat, hanem azt, hogy a  holdingból egyre-másra kerülnek ki a vagyonelemek és helyettük nincs más.....egyelőre. 

friss hírek További hírek