Na az into jel volt hogy kitiltottak a szektabol mert gazembernek neveztem aki belehazudik a kisbefektetok kepebe.Az elvakult szemellenzos emberek nem vesznek tudomast a valoszinu igazsagrol ami az hogy atbasztak őket baromira
Egyszerre jött a bejelentés Pappról, Pergerről, meg a tőkeemelésről. És nem 280 hanem 258 millió részvény lesz. Dühöngje ki magát, majd vegye vissza. Nem fog rosszul járni.
Én csak azért vettem ebből a papírból mert hivatalos BET közlemény volt, és a napirendi pontokban a cég átadását írták, név változás telephely változás könyvvizsgáló változás, meg egyebek ami egy cég átadáshoz kell. Ezzel szemben először BCS azt hazudta hogy még apróságokat kell intézni, és csúszik a cég átadás 1 hónapot, majd amikor az a határidő is lejárt akkor bemutatott két új embert, de cég átadásról már szó se volt! majd pár nap múlva bejelentés hogy a cég korábbi számlái miatt nyomnak 156millió új részvényt, de akkor már 80ft volt az ár menekülés nem volt! szóval itt most akkora átverés megy amilyet a Magyar tőzsde még nem látott.
Nem én nem akarok venni, mert üres a cég! legutóbb azért vettem mert a BETEN közé tették hogy megvan az új befektető, és közgyűlés lesz, meg név változás, meg új igazgatósági tagok. De azóta kiderült hogy ebből semmi nem igaz, viszont nyomtattak maguknak 156millió új részvényt, és most ott tartunk hogy befektető nincs! de van 280millió részvény, amit el akarnak adni.
Húzd meg erezd meg elven végig fogják tömni a papírokat, park ingyen kapta a papírt, ha 10ftért adja akkor is óriási haszon, a többiek is ingyen kapták, csak mi fizetünk érte, ők az ingyen papírokat szórják, és kinek adnák ha nem itt a tőzsdén a kicsiknek? gondolod hogy megvennék az üres cég részvényét?
Ha a park akarta volna, akkor eddig is adhata volna, a komplett céggel együtt is akár. szerintem igen nagy marha lenne elforintozni a 20millás pakkjukat. ilyen napi 5-10 % eséssel nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis hogyan képzeled ez a 156 millás rv mennyiség piacon való eladását? szerintem nem lesz olyan marha, aki ilyen mennyiségeket megvenni. Nézd meg a 80-as tartományban milyen forgalmak voltak néhány hete. hát...nem nagyon volt érdeklődés. és ha kamu az egész, akkor nem tudom, hogy ilyen kedv lesz vásárolni!
Ha így is van, akkor temérdek időnk van még....Mert a 156millió részvény elpattintása krva sok időbe fog telleni. Szóval ha így van, akkor pár év nihil is lehet. Magyarul a kiszállással nem maradtunk le semmiről!
Nem fogok venni, a hamis közgyűlési meghívóval ültetek be! hittem nekik! azért nem adtam 150sem, de azóta kiderült hogy csak a haveroknak nyomtattak 150millió részvényt és marad minden a régiben, + most már park is adhatja a több mint 20millió részvényét, nekem 80ért sem kell ezek után!
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.