Topikgazda: Portfolio 1970. 01. 01. 01:00

Tőzsdeklub  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 1999. 09. 22. 00:19
Bikibe !!!OK a banki háttér fontos dolog DE 1 M alatt a BEVA garantál és fizet (már ha van pénze) !A Cofinecre és a többi illikvidre még annyit hogy ha a piac felfelé megy akkor is cak később reagálnak és mennek fel (sajna... Bár a Cofinec esetében ugyis spekulációról van szó és az ugyebár független is lkehet az általános hangulattól...Egyébk ént a Tőzsdefórumon most olvastam egy írást amelyben valaki 14,55 USD -t vár a Cofitől okt. végéig ....Úgyhogy hajrá !!!!Üdv
Törölt felhasználó 1999. 09. 22. 00:11
DÖME:))Nem a "nővér " szőke és nagyobb melle van.../és a szomszéd szobába alszik:(..../Orvos vagyokMás .A minimál dij , ha jól értem a kérdésed 2 e Ft.a fő indok a választás során a banki háttér/ garancia?:)/ ill az akár telefonon is adható megbizás lehetősége volt.
Törölt felhasználó 1999. 09. 22. 00:04
Kedves bikibe!Sajnálom hogy most ennyi DÖME látható:-))))) De egyébként azért nem írtam az utóbbi időben mert szombaton jöttem meg a nyaralásomból....A - 1% egy kicsit sok, ilyen összeg mellett (1M Ft) tudnék jobbat is, bár attól függ hogy ott mennyi a minimál díj ???Egyébként hogy ne csak tőzsdéről legyen szó: csak nem nővér vagy ?
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:55
Bocs, közben dolgozom/ügyeletes vagyok/!-1 %/N.Y.B/-azt én is úgy gondoltam, az eddigiek alapján, hogy az esés okozta meglepetés érhet így kevésébé váratlanul....Egyébk ént ennyi DÖME egymás után legutóljára a kicsi illikvid papírok eszmefuttatásakor volt látható :))
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:41
BIKIBE !Megkérdezhetem hogy mekkora bróker jutalékkal dolgoznak neked és hogy mekkora a fix díjad ? Az 1 M Ft azért már szerintem nem olyan nagyon kevés DE én legalább 2 féle papírba raknám azért hogyha az egyikbe nagyon beleragadok akkor legalább a másikból ki tudjak szállni...ÜDV
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:39
Kedves bIKIBE !aZ BIZTOS HOGY A bux utóbbi egy hetes kb.7-8 % -os esése során a cofinec és a hozzá hasonló papírok nem vagy csak kicsiket estek ! DE !!!! Emlékezz vissza hogy a korábbi nagy ill. tartós esések során az ilyen kicsi illikvid papírok később kezdtek el esni de akkor viszont annál lendületesebben és jobban ! Így légy óvatos ! Az igaz hogy én már kb 4 hete várom a nagyobb esést ami már el is kezdődött DE szerintem még további nagy és hosszú esések várhatók (lsd. mai 230 pontos DOW esés) és akkor a kicsik is elindulnak lefelé...Üdv
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:31
Döme!Ezekben az elkövetkező várhatóan nehéz időkben egy kevésbé likvid papir lehet hogy kevésbé kockázatos,nem?De az én kevés/1M/ pénzem idáig nem osztottam meg a kb egy éve tartó befektetéseimsorán.. lehet hogy rosszul tettem?/ természetesen a broker- jutalék halmozódása miatt kötöttem kie megoldás mellett/Kösz neked is.
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:20
Lala!Kösz./egyébként most értem a t....forumon rod oktober végi árajánlatához ill árvárakozásához -14,55 $...ha levonom a 20 %-ot még akkor is jónak tűnik/Utána az MG-re fáj a fogam.mégegyszer kösz.Holnap figyelek.
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:19
Szia bikibe !!!cofinec: Az én portfoliómban 20 % -nyi a cofi....A 100 % számomra soknak tűnik azt figyelembe véve hogy igen rizikós papír s emelletta likviditása sem mondható kifejezetten jónak. Ennek ellenére szerintem érdemes tartani belőle mivel a papírnak állandó vásárlója van amely néha-néha 2700 ig veszi ! S várok újabb híreket a felvásárlással kapcsolatban is. Azt sem szabad elfelejteni hogy a cégnek folyamatosan javulnak az eredményei !!!Üdv :DÖME
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:09
bikibe!Tudtommal holnap szabadul fel az a pénz, amit a Cofi felvásárlásra tettek el, így várhatóan holnap elindul az ár is és mindketten eladhatjuk magasabb áron. Persze ha kell akár egy évet is ülök benne.
Törölt felhasználó 1999. 09. 21. 23:01
Rod!Döme.....Cofinec ügyben semmi?......Érdemes tartani októberre/ várható nagy "világ"-esés..../ ?100 %-ban ülük benne 2560 tól....Közben le-lemaradok pl ilyen mai tvk-ról./nem beszélve az elmúlt évi tőkeszámlaadóhitelem ről.../Vélemény?kis biztatás?
Törölt felhasználó 1999. 09. 20. 14:27
T. Portfolió!Véléményük re lennék kíváncsi abban, hogy szerintük folytatódik-e az esés-stagnálás a napokban v. megindulnak felfelé az árfolyamok? Érdemes-e most vásárolnom Blue chipeket, esetleg kis papírokat(MG,Cofi,Rá ba, áramok) vagy várjak?Köszönöm.Robi
Törölt felhasználó 1999. 09. 18. 22:29
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 23:23
Tisztelt Mindenki!Bár véleményem tényleg nem volt finom, azért mindenképpen ki kell emelni a Portfólió korrektségét, hogy véleményemet - mely hangsúlyozom igen egyszerű volt - nem törölte. Megigérem többet nem írok ilyen durván.Zoli!Bár én is érdekelt lettem volna az elmúlt évek zsíros üzleteiben. A 70 milliárd eltünésének dátumát pedig igen érdekes lenne megtudni. Érdemes lett volna figyelned a jelenlegi pénzügyminiszter nyilatkozatát az ügyben melyben kifejti, hogy Surányinak nem sok köze volt hozzá.Ravioli!Az igaz, hogy a BUX képes volt 30-40 %-ot emelkedni, de nézd a teljes időszakot (1998 májustól dollárban) és akkor kiderül, hogy az emelkedés az esés. Különben többek között az ilyen csúsztatásokat nem szeretem a kormányban.Ezenkívűl még mindig a múlttal vagytok elfoglalva, pedig a jelennel és a jövővel kellene foglalkozni.Éljen a PÁRT! (Melyik?)
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 22:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 20:00
Gabor,Az EBRD értékesíti a birtokában lévő 2% Matáv pakettet az ABN-n és a Concorde-on keresztül, amely kb. 20M db. Még csak napokkal ezelőtt kezdték. Valószínű ezért.
Gabor 1999. 09. 17. 17:18
Miért esett a Matáv sokkal jobban mint a Bux az utóbbi két hétben?
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 17:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 15:58
Stud !A legkevésbé legyen fontos a kereskedés díjköltsége. Figyelj inkább a kiszolgálás alaposságára és gyorsaságára. Többet kereshetsz így, mint máshol a csökkentett díjak révén. Nem ajánlhatok céget Neked, hiszen csak magamat ajánlhatom és nem kenyerem az ingyenreklám. CiaoLala,Vélemény rendben, csak az előadásmódon kell még csiszolni egy kicsit.
Törölt felhasználó 1999. 09. 17. 14:24
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek