egy biztos: a pannon wappal ne kezdj! (bár ez nem sms, de mobilos szolgáltatás, és nagyon nyomják, hogy így meg úgy) kipróbáltam, féléves késleltetésű BÉT infók voltak csak fenn - szerintem ők sem gondolták komolyan...
Törölt felhasználó2003. 04. 28. 22:44
helló! Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyik a legjobb sms-es árfolyamküldő szolgáltatás? engem egy olyasmi érdekel, mint a westelpress, ahol lehet 1 sms-sel pl. forgalmi jelentést, sporteredményeket, stb. kérni tehát olyan kellene, ami nem előfizetéses, hanem csak küldök egy sms-t, és ők küldenek bux-ot, blue chip árfolyamokat, stb... vagy ilyen nincs is? csak előfizetéses? köszi előre is annak, aki válaszol!
Törölt felhasználó2003. 04. 28. 19:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
nekem havi 10e-t fizetnek, Neked semmit? :))) egyébként a mezőgépes beírások szó szerint egy vagyont érnek :))) komolyra fordítva, örüljünk, hogy megtűrnek minket itt :), nincs egy op, aki automatikusan lerugdosna, ahogy megjelenünk. :) na ez megint nem lett túl komoly :) jó kedvem van na. Egyébként amikor a fórumon is van hirdetés, tényleg elég jól jövedelmezhetünk nekik (az eladható reklámhelyből látszik, hogy olyankor sokan olvassák a fórumot).
Elégedetten tapasztaltam, hogy fél napot bent volt 3000 vétel 1200/1201-en, és nem akadt rá eladó :)) sőt egy nagyon mezőgép után vágyakozó személy nem bírta 1201-en, és beszállt 1230-on 300-dbbal. 1200-on kiszórták a sávkereskedők, de most megint nincs eladó, azaz: az 1200 remélem át fog alakulni erős támasszá, a pénteki beszállók pedig gondolom legalább 10-20%-ig tartani szándékozzák (1300-1400 árf). Ez már határozottan tetszene. Ha ez így megy tovább, már sejtem, hogy mibe fektetem a maradékot is. :)
535-re betettek majd 3K-t, fél pillanat alatt elhordták a boldog vevők :) Akkor az alja már látszik..., nem nagyon megy be 530 alá, ill. gyorsan kijön onnan :)
TIPPSAROK