Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez egy jó papír, ezt érdemes venni!
50 ig könnyen elmehet.
Nagyon jó lesz az eredménye!
Törölt felhasználó2007. 04. 25. 09:59
Mi lesz itt kérem szépen? Van valami vélemény?
Nekem úgy tűnik megint csat tesztelni fogja a 40k-t, valahogy most többet nem nézek ki a piacból.
Törölt felhasználó2007. 04. 25. 11:28
bolond egy papír ez! vagy van valami valós oka ennek a liftezésnek? tud valaki valamit? megbántam, hogy nem vettem bele 39-nél, most meg örülök, de mi lesz délután?
Kedves evelne, ha valaki jól megnevelne, láthatnád, hogy ricsikének csak fidike kell, hogy feltámadjon. Az meg 2010 előtt szinte lehetetlen. Hacsak nem a forradalom vagy mi a szösz.
Csak a híradót kell hallgatni, hogyaszongya : "Átlagosan 8,3 százalékkal csökken május 1-től 348 gyógyszer ára - tudatta az MTI-vel az Egészségügyi Minisztérium vasárnap."
Meg ez : "A közleményben a szakminisztérium emlékeztet arra, hogy az egészségügyi reform részeként elfogadott gyógyszer-gazdaságossági törvény erős árversenyre kényszeríti a gyógyszergyártó cégeket, aminek következménye a folyamatos árcsökkenés lett. A gyógyszerpiaci reform első jelentős eredménye az április 1-jével életbe lépő átlagosan 16 százalékos, több mint 1 ezer gyógyszert érintő árcsökkenés volt - olvasható a dokumentumban."
Szevasztok !
36990 !
A múlt héten már kezdtem egy kicsit optimista lenni ricsivel kapcsolatban mikor a 40k -t ostromolta:-(
Mi történhetett már megint ?Tudtok vmit ?
Babics 25k .-jától már megint kiakadtam.
Azért nem adom fel :-)
A gyorsjelentésig szerintem ez a csorgás lesz (most még gyorsan elad aki tud). Mindkét gyogyósban. Aztán meg nekem kiszámíthatatlan...de addig biztos nem lesz fordulat. Én legalábbis most biztos nem vásárolok (még) be.
Erre mondják kinek a pap, kinek a papné, én meg kifejezetten kezdek boldog lenni, sőt egyre boldogabb ahogy kotródik a helyére a Ricsi (kicsit pikkelek rá), szóval meg fogom fegyelmezni a kiscsávót hamarosan, a mozgását elnézve miniumum 35000-ig várok, de az eső csatorna és ebbe a korábbi lejtőket berajzolva olyan mélység van, hogy magam is csodálkozom (33000), de ahogy Ricsikét ismerem (meg néhány lúzer mellényomogató alapkezelőt akitől a frász kitört korábban) már ezt is elhiszem. Tehát irány nagyon dél, a Déli-sarkon várlak Ricsi, kapsz tőlem egy sallert.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.